Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30-as pár,8 éves kapcsolat. Mennyi szex lenne az ideális?
Nincs olyan, hogy ideális. Mindenkinél más, ez a két félen múlik!
Beszéltél már erről a pároddal? Amúgy a kapcsolatotokkal minden rendben van?
Ne a gyakorit vedd alapul, az már régen rossz!!!
A ti igényeitekhez mérd, ne a másikéhoz!
Lehet,hogy egy kicsit elhidegültetek e téren, turbózzátok fel a szexuális életeteket egy kicsit. :)
Amennyi jól esik. Nincs megszabva. Van akinek heti 2-3 is Sok van akinek napi 4 kevés.
Az én párom fiatalabb sokkal mégis ilyen, ha fáradtak vagy nincsenek Jelen felesleges próbálkozni. Mond meg neki,hogy rosszul esik, nem érzed magad vonzónak és tegyen valamit az ügy érdekében mielõtt bajok lennének.
"olvasom gyakorin, hogy mások 1-2 naponta (!) együtt vannak."
Üzleti topikban azt olvasod, hogy a többség 500e-1 milliót keres. Biztos úgy is van.
Ezotéria alatt meg az olvasod, hogy léteznek szellemek... biztos úgy is van.
Gyk-t felejtsd el mint információszerző oldal, végképp ne vedd komolyan és ne az itt leírtakból indulj ki!
Szia szerintem ez mindenkinél egyéni, a lényeg hogy az igények megegyezzenek..
Vedd figyelembe azt is hogy itt sokkan ferdítenek, szeretnek nagyot mondan...
Mi is 30as pár vagyunk, 12éve együtt...egészen a gyerek fogantatásig el sem tudtam képzelni hogy ki lehet bírni 2nappnál tovább szex nélkül :) majd veszélyeztetett terhes lettem 7 hónap teljes eltiltás ráadásul ebből 4kórházban...megszülettt szépen vissza állt a dolpg egészen másfél éves koráig, most olyan hullál vagyunk estére mire lefektetjük hogy tényleg az alvást választjuk helyette, de mindketten...így het 2x 3x.vagyunk csak együtt. Ebből azt akartam kihozni hogy szinte havonta változhat a helyzet, függ adtól ápp milyenek a körülmények stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!