Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért írja szinte mindenki ezen az oldalon a kérdéseit és a válaszait úgy, mintha az előjáték nem szex lenne?
Az előjáték is szex. A dugásra írják, hogy szex, pedig az előjáték is az. A szex összefogaló fogalom, nem pedig a dugást jelenti. Vagy én tudom rosszul?
Komolyan engem idegesítenek az efféle írkálások, hogy:
"volt az előjáték aztán szex..." "jobban élvezem az előjátékot, mint a szexet"
Meg hasonlók.
Mert a szexre magát az aktust értik, az előjátékra meg az előkészítést. Én nem tartom teljesen ugyanannak, szerintem az előjáték célja a későbbiek előkészítése, feltöltés, az aktus meg maga a "lényeg" sőt szerintem ideális esetben még utójáték is van, ami a levezetést szolgálja/ná.
Persze, hogy ez az egész a szex, de a novella is novella mégis van bevezetés, tárgyalás és befejezés.
szerintem pedig az átfogó név a szexualitás.
A szex nyilván nem csak magából az aktusból áll, de szerintem helyén való az, hogy előjáték, szex, utójáték. Nem annyira élesek a határok ezek között a fogalmak között szerintem.
Elsőnek.
A novella...
A tárgyalásra nem mondod, hogy novella:D
-Hol jársz a novellában?
-Épp a novellát olvasom... (Holott a tárgyalásra gondol:))
LOL
szex maga az átfogó fogalom (én így tudom)
ezen beül van: előjáták, aktus, utójáték
Szerinted én nem értem meg?
Vicces.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!