Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért írja szinte mindenki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért írja szinte mindenki ezen az oldalon a kérdéseit és a válaszait úgy, mintha az előjáték nem szex lenne?

Figyelt kérdés

Az előjáték is szex. A dugásra írják, hogy szex, pedig az előjáték is az. A szex összefogaló fogalom, nem pedig a dugást jelenti. Vagy én tudom rosszul?

Komolyan engem idegesítenek az efféle írkálások, hogy:

"volt az előjáték aztán szex..." "jobban élvezem az előjátékot, mint a szexet"

Meg hasonlók.

2009. jún. 15. 00:18
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

Mert a szexre magát az aktust értik, az előjátékra meg az előkészítést. Én nem tartom teljesen ugyanannak, szerintem az előjáték célja a későbbiek előkészítése, feltöltés, az aktus meg maga a "lényeg" sőt szerintem ideális esetben még utójáték is van, ami a levezetést szolgálja/ná.

Persze, hogy ez az egész a szex, de a novella is novella mégis van bevezetés, tárgyalás és befejezés.

2009. jún. 15. 00:23
 2/16 anonim ***** válasza:
ezen még nem gondolkodtam el:S...de van vmi igazad hallod....sztem ez a modern nyugatról (?) jött szóhasználat torzulása....de jó, 100 éve nagyapáink még nem ismerték a "petting" szót...azok csak csinálták a dolgukat:D
2009. jún. 15. 00:23
 3/16 anonim ***** válasza:
00:23 kiegészítés. Mert sokkal egyszerűbb leírni, hogy szex, mint hogy "berakta és utána" meg ilyenek. Egyszerűen ha leírja szex, akkor mindenki tudja, hogy ARRÓL a részről van szó, nem írogatja körbe, hogy melyik része gondolom én
2009. jún. 15. 00:26
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

szerintem pedig az átfogó név a szexualitás.

A szex nyilván nem csak magából az aktusból áll, de szerintem helyén való az, hogy előjáték, szex, utójáték. Nem annyira élesek a határok ezek között a fogalmak között szerintem.

2009. jún. 15. 00:26
 5/16 A kérdező kommentje:

Elsőnek.

A novella...

A tárgyalásra nem mondod, hogy novella:D

-Hol jársz a novellában?

-Épp a novellát olvasom... (Holott a tárgyalásra gondol:))

LOL

2009. jún. 15. 00:31
 6/16 A kérdező kommentje:

szex maga az átfogó fogalom (én így tudom)

ezen beül van: előjáták, aktus, utójáték

2009. jún. 15. 00:32
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Jó ha ezen akarsz lovagolni légy vele boldog, csak szemléltetésképpen írtam, aki akarja, meg elég esze van hozzá úgy is megérti.
2009. jún. 15. 00:33
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Az átlagember nem használja az aktus szót.
2009. jún. 15. 00:33
 9/16 A kérdező kommentje:
Jah, nem használjuk az aktus szót. Helyette pl. dugás.
2009. jún. 15. 00:39
 10/16 A kérdező kommentje:

Szerinted én nem értem meg?

Vicces.

2009. jún. 15. 00:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!