Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért írja szinte mindenki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért írja szinte mindenki ezen az oldalon a kérdéseit és a válaszait úgy, mintha az előjáték nem szex lenne?

Figyelt kérdés

Az előjáték is szex. A dugásra írják, hogy szex, pedig az előjáték is az. A szex összefogaló fogalom, nem pedig a dugást jelenti. Vagy én tudom rosszul?

Komolyan engem idegesítenek az efféle írkálások, hogy:

"volt az előjáték aztán szex..." "jobban élvezem az előjátékot, mint a szexet"

Meg hasonlók.

2009. jún. 15. 00:18
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
A dugás nekem nem tetszik van olyan helyzet, amire megfelel, de én mondjuk nem hívnám dugásnak azt amit a szerelmemmel művelek. Teljesen megfelel erre a szex szó, sok más értelmetlennek tűnő kifejezés is van, ami mégis működik és mindenki érti is miről van szó, minek épp ezt forszírozni, úgy is így marad.
2009. jún. 15. 00:44
 12/16 A kérdező kommentje:

Pedig te is dugsz a szerelmeddel:D

Jah, ezen az oldalon úgy látszik, hogy marad a szex=dugás, mert elég buták az emberek, aki meg nem az meg így is érti.

Te viszont intelligensnek tűnsz:)

[link]

Na itt a Dr. úr megmondja, hogy a baszás is szép szó. Az első hanganyagban van asszem. Jó baszást a szerelmeddel;)

2009. jún. 15. 01:00
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Most alszik szegényke, már amennyire lehet a billentyű veréstől, majd holnap meghallgatom. :)
2009. jún. 15. 01:05
 14/16 anonim ***** válasza:

"Szégyelljem magam, hogy orvos létemre így beszélek, én mondtam, szégyelljék magukat, hogy pedagógus létükre hallgatóznak." :)

Ez nagyon jó! Úgy szerettem a könyveit, de jó, hogy belinkelted, köszönöm! :)

2009. jún. 15. 15:06
 15/16 A kérdező kommentje:
Nincs mit.:))
2009. jún. 15. 23:41
 16/16 anonim ***** válasza:
Éljen az elöjáték ! én nagyon szeretem jobban mimt a csajom !
2010. márc. 14. 19:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!