Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kevés a szex, halogatja, elutasít? Inkább nők válaszait várom.22N
Én vagyok a nő (22/n)
Tudom, hogy a férfiaknál ez nagyon kényes téma, de valahogy muszáj felvezetnem a barátomnak, hogy keveslem az együttléteket . Sokszor inkább alszik helyette, ha új ötletekkel állok elő, nem vevő rá, vagy csak annyit mond, hogy majd. Múlt héten egymás után 3x utasított vissza, mert kértem, hogy szerezzen nekem örömöt újjal,majd én is neki szájjal, és szeretkezzünk. Mondta, majd holnap, majd kedden, majd szerdán.. Tegnap ugyan ez volt, csak most ennyit mondott " nem alszunk inkább? "Engem ez szörnyen bánt, és már kezdem elveszíteni a hitem a nőiességemben. Jóformán csak én kezdeményezek,
Számomra meg kiábrándító, ha minden egyes alkalommal szájbarágósan el kell magyaráznom, hogy mire vágyom. Meg hogy külön kérjem meg arra, hogy örömöt szerezzen nekem, vagy hogy szeretkezzen velem. :( Én szeretek adni, de ha egy idő után a felét sem kapom vissza, csalódott leszek. Mindig mondja, hogy neki elég ez a mennyiség.
Került már valaki hasonló helyzetbe? Főleg nők válaszait várom, de férfiak is segíthetnek, hogy esetleg az ő szemszögükből is rávilágítsanak a helyzetre. Sajnos egyre frusztráltabb vagyok emiatt, viszont a megoldásra szeretnék törekedni, nem odáig jutni, hogy máshol keressem azt, amit tőle nem kapok meg.
( nem vagyok igénytelen, minden nap tisztálkodom, nem vagyok duci sem, nem is dohányzom...) viszont minden barátnőjével ilyen volt. együtt is élünk amúgy.
22n
Sajnálom, rossz hírem van: erre nincs megoldás.
Két különböző nemi étvággyal rendelkező ember között sosem lesz jó a szex.
Ahogy írták előttem is, vagy megbékélsz azzal, hogy ennyit kapsz, vagy továbblépsz.
Már verzió nincs.
Rádunt. Nem azért, mert te ilyen, vagy olyan vagy, hanem azért mert vannak ilyen "majom" típusú férfiak. (A majom, ha kettő évig össze van zárva ugyanazzal a nősténnyel, nem párosodik többé vele. Ha betesznek hozzá másik nőstényt, azzal igen, sőt, ha később újra beteszik hozzá az első nőstényt, azzal is újra megteszi)
Mondjuk ha tudtad, hogy a többi párjával is ez volt, akkor nagy öngólt lőttél. Ez nem lesz jobb, tudom, átéltem, az ember évekig reménykedik a csodában, átalakítja testét-lelkét, trükközik, próbálkozik, de semmi... közben lelkileg a padlón vagy a folyamatos megalázó visszautasítás miatt, ezt nem lehet bírni. Beszélni sem lehet róla, elmismásolja, ígérget, nem változik, majd egyszercsak már ő is ingerült lesz, mert már megint ezzel nyaggatod :/ Hagyd ott amikor már végképp eleged lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!