Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek milyen egy 40 feletti férfival/pasival a szex? És nekik milyen egy fiatalabb (15-20évvel) nővel?
Sztem nagyon érzékiek tudnak lenni, odafigyelnek rá,hogy a nő is kielégüljön.
Sokszorr vadak,de ha kell gyengédek is,és oda lehet hozzájuk bujni.
Engem eléggé izgat egy ilyen dolog, mondjuk egy 15-20 év korkülönbséggel(ha a nő fiatalabb)
Nők és férfiak véleménye is érdekel.
Szerencsére az első kérdésről nincs tapasztalatom.
Sajnos a 2.-ról sincs :)
De szerintem a legtöbb 40 feletti pasi vágyik rá.
F40+
43-vagyok
Mi ez a butaság? Más szagunk van nekünk 40+-os embereknek? Szottyadt a bőrünk? Rossz az állóképességünk?
Mik ezek a butaságok?
Legutóbb két húszéves barátnőm is volt.S nem akarták elhinni a valódi korom.
Szó szerint nekem kellett megmutatni az igazolványom.
Mert 30-nak néztek csak. Nem hitték el hogy már a 43.-ba vagyok.
#30-as!
A barátomnak nincs formalin szaga, nincsenek hūlye szokásai és benne van mindenben.
De ezek szerint probáltad idősebbel te is!
Attol hogy leszavaznak a fiatal pasik mert nem tudják megemészteni, hogy egy érett férfi kenterbeveri őket ...
Hogy mondjam szépen a les.arom helyett? Hidegen hagy? Ha megéritek! Örülnétek ha ennyi energia lenne bennetek!
Lesulytó ahogy jópáran elképzelik magukat 50 körül!
Jó rendben,butasàg hogy az emberek fiatalon jobban néznek ki,szebb a testük (farkuk),és jobb fizikai àllapotban vannak :D Az illatuk is jobb a fiataloknak,még akkor is ha ez nem tetszik egyeseknek.
Persze itt csak apakomplexusos kislànyok vannak és 40 feletti,max. 30 évesnek kinéző férfiak,felesleges bàrmit is ìrni.
#37!
A butaság az általánositás.
Ráadásul amiről írsz az a felszin. Ne sértődj ezért meg a felszines jelzőért!
Mert az is igaz lehet, hogy egy huszon éves...
Vagy inkább, van olyan huszonéves, aki se lelkiekben, se fizikálisan nem FÉRFI!
És ha egy huszon évesnek olyan amilyen véleménye van egy 40-50 éves férfiról, akkor kb ugy képzeli el magát is?
Szomoru!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!