Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek milyen egy 40 feletti férfival/pasival a szex? És nekik milyen egy fiatalabb (15-20évvel) nővel?
Sztem nagyon érzékiek tudnak lenni, odafigyelnek rá,hogy a nő is kielégüljön.
Sokszorr vadak,de ha kell gyengédek is,és oda lehet hozzájuk bujni.
Engem eléggé izgat egy ilyen dolog, mondjuk egy 15-20 év korkülönbséggel(ha a nő fiatalabb)
Nők és férfiak véleménye is érdekel.
Ez a kommunikációs dolog engem is zavar, közös témát mi se nagyon találtunk.
Viszont amíg nem vonzódtunk egymáshoz, vagyis amíg rá nem jöttünk h mennire is vonzódunk egymás iránt minden könnyebb volt.
Majdnem 20 év a korkülönbség,és ahogy előző válaszoló írta ezeknek a pasiknak azért hosszú távra nem kell számítani ilyen fiatal nőktől többnyire, de egy hosszabb időszak kipróbálása együtt nagyon élvezetes lenne.
Es ez a masik dolog, hogy en hosszutavra gondolkozok, tehat ha 40 vagyok es egy 20-as lannyal vagyok egyutt en tizev mulva mar oreg csont leszek a lany meg egy fejlett szep no!
Erre a kis idore minek kellene nekem egy ilyen kapcsolat??
Nem jobb egyutt megoregedni egy korban hozzamillovel...?
Már megbocsáss de sztem egy idősebb pasi mindenképp jobb az ágyban én nálam nem harminc a minimum. Jelenleg ez izgat.
A fiatal pasik meg a milfekért vannak oda és fordítva,mert tanithatják a fiúkat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!