Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen a szex egy jóval fiatalabb férfival?
Ugyan olyan mint bármilyen korú férfival vagy fordított esetben nővel.... Azaz egyénfüggő!
Van aki szűz 21 évesen, van aki profi, van aki robotosan mozog , van aki ellenkezőleg.
Nem a kor a lényeg :)
A profi szó lehet h önmagában is túlzás kicsi már elnézést emiatt, de kénytelen voltam valami erősen pozitív szót mondani saját tapasztalatból is. nekem 21 évesen volt már tapasztalatom 15-kb.45 éves korig kb. 10 nővel. (és nem egy-egy alkalomra értem) Ha mindenki totálisan odavolt értem és imádta ahogyan az oráltól kezdve a szex végéig csinálom, akkor csak értettem a dolgom. És nem vagyok én semmilyen isten, szóval a srác lehet, hogy szintén tudja a dolgát. benne van a pakliban és ha kb. 10 nő jó véleménnyel volt, akkor nagyobb az esélye, hogy a 11. is élvezni fogja.
Egyébként nem kell sem ismerkedős sem, szidalmazó privát, 23 éves korom óta jól megvagyok a menyasszonyommal lassan 3 éve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!