Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Milyen a szex egy jóval...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen a szex egy jóval fiatalabb férfival?

Figyelt kérdés
37N és 21F
2016. febr. 6. 16:10
 1/8 anonim válasza:
Legjobb
2016. febr. 6. 16:14
 2/8 anonim ***** válasza:

Ugyan olyan mint bármilyen korú férfival vagy fordított esetben nővel.... Azaz egyénfüggő!

Van aki szűz 21 évesen, van aki profi, van aki robotosan mozog , van aki ellenkezőleg.

Nem a kor a lényeg :)

2016. febr. 6. 16:15
 3/8 anonim ***** válasza:
0%
Olyan, hogy a "férfit" egyből idézőjelbe is teheted.
2016. febr. 6. 16:22
 4/8 anonim ***** válasza:
21 éves profi? B+. Itt kezdődnek a gondok.
2016. febr. 6. 16:28
 5/8 anonim ***** válasza:

A profi szó lehet h önmagában is túlzás kicsi már elnézést emiatt, de kénytelen voltam valami erősen pozitív szót mondani saját tapasztalatból is. nekem 21 évesen volt már tapasztalatom 15-kb.45 éves korig kb. 10 nővel. (és nem egy-egy alkalomra értem) Ha mindenki totálisan odavolt értem és imádta ahogyan az oráltól kezdve a szex végéig csinálom, akkor csak értettem a dolgom. És nem vagyok én semmilyen isten, szóval a srác lehet, hogy szintén tudja a dolgát. benne van a pakliban és ha kb. 10 nő jó véleménnyel volt, akkor nagyobb az esélye, hogy a 11. is élvezni fogja.

Egyébként nem kell sem ismerkedős sem, szidalmazó privát, 23 éves korom óta jól megvagyok a menyasszonyommal lassan 3 éve.

2016. febr. 6. 16:35
 6/8 anonim ***** válasza:
Maga a szex semmivel sem màsabb,mint egy idősebb férfival,viszont sokkal intimebb az egész,egy (jóval) fiatalabb férfi teljesen màshogy viszonyul a nőhöz mint egy vele egykorú,vagy idősebb.
2016. febr. 6. 16:49
 7/8 anonim ***** válasza:
Egyénfüggő, volt olyan akivel nagyon jó volt, volt akivel nem. N
2016. febr. 6. 17:05
 8/8 anonim ***** válasza:
Próbáld ki és megtudod WAZZE.
2016. febr. 6. 17:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!