Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18 vagy feletti lányokat kérdem (nincs felső korhatár), hogy milyen nekik egy szűz fiatalabb fiúval ugy, hogy ok mar elvesztettek?
Egy időben izgalmasnak találtam, ki is akartam próbálni, de már régóta nem érdekel.
És nem vonz, mert (ahogy itt is olvasom) ügyetlenek..
kedves első válaszoló, remélem eljn az idő, amikor szűz pasival egyetlen nő sem lesz hajlandó lefeküdni.
és ahogy telik múlik az idő, szépen ki is halunk, mert senki nem lesz teherbe ejtve.
Köszönöm a válaszaitokat :)
Az én nagy félelmem az igazából az, hogy a lánynak elmegy a kedve attól hogy béna vagyok vagy, hogy először hamar jönne a nagy bumm.
Fos...bocsi de tényleg, nem igazán érti a dolgát, én meg is mondtam már az előjátéknál hogy csá mehet a francba mert elment a kedvem olyan szar volt
De jzért sok sikert :D
Engem nagyon izgat.:D
Tavaly szilveszteri bulin pont egy nálam 1 évvel fiatalabbnak vettem el a szüzességét, csak 1 alkalmi volt, ittunk, megkedveltük egymást. :) Mostani barátomnak is én vettem el a szüzességét. Engem izgatnak ezek.. :D
18L.
Köszi szépen az utolsónak, de rajta kívül is mindenkinek :)
Azért írhattok még nyugodtan hogy kinek mi a véleménye :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!