Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
27-40 év körüli érett nők vajon kiváncsiak milyen tini fiús, fiatalabb sráccal csinálni legalább fantázia szintjén elgondolkoznak ezen?
Figyelt kérdés
2016. febr. 22. 22:03
1/9 anonim válasza:
Biztos van ilyen, de nem ez a jellemző. Szerintem legalább is.
2/9 anonim válasza:
Apropó 27 éves érett nő? What? :D Szerintem az érett kategória 35+
3/9 anonim válasza:
Nemcsak elgondolkoztam, hanem meg is valósítottam.
4/9 anonim válasza:
ha magas a srác és nagy a farka akkor minden nőnél esélyes, legyen az érett vagy fiatal
6/9 anonim válasza:
17-20 évesen kipróbáltam.
Nem nagy durranás.
7/9 anonim válasza:
Jeee, érettnek szamitok?? Mult héten töltöttem a 30-at, igy is megviselt, de ezek szerint tenyleg oreg vagyok, szomoru.
Nem kezdenek kisfiukkal, fantáziám sincs róluk, a hasonló koru "érett" pasik az eseteim.
9/9 anonim válasza:
Abszurd. Kisfiamnak szólítid mindjuk ha van 15 év, ez durva!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!