Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gerjedek a tizenévesekre? Pedo vagyok? Mit tegyek h lenyugodjak?
24 vagyok. Baratnomnel karacsonyozunk es kis pia hatasara total raizgultam a 14 eves unokatesojara....nemtudom miert. Nem erzem magam pedonak...sok baratnom volt. Szexben is majdnemm minden vagyam kiieltem mar. Szal nem begyoposodott luzer vagyok. De valamiert most ez a csaj nagyom felkavarta a fantaziam. Persze senki nem vettte eszre csak parszor kalandoztam el. De fuhhhh ;) :p
hogy irtsam ezt ki magambol? Nem vagyok buszke most szegyenlem magam :/
Akkor szívás lesz :D Hasonló nálam is megvan...26 évesen, bár én azért csak óvatosan csinálnék bármit ennyire fiatal csajjal...inkább 18, esetleg még 17, de az a nagyon minimum :P
A 14 éveseket már csak maximum megnézem :D
Először is tisztázzunk valamit, Magyarországon a pedofília ténye, az az, hogy valaki gyermekekre izgul nem illegális, csak az, hogyha szexuális kapcsolatot létesít gyermekekkel.
Tehát, ha valakiről kiderül, hogy pedofil vágyai vannak, vagy ilyen okokból elmegy egy pszichiáterhez, és a pszichiáter természetesen tudni fog a dologról, az nem illegális.
Magyarországon nincs "gondolatrendőrség" mint egyes nyugati országokban, semmilyen fejben létező vágy nyilvánosságra kerülése miatt, legyen ez pedo-, nekro- vagy zoofília, nem ítélhetnek el valakit.
Az illegális, ha valaki 14 éven aluliakkal szexuális kapcsolatot létesít, vagy ha 18 éven aluliakról forgatott szexuális tartalmú filmet vagy képet birtokol vagy készít.
Másik dolog:
A pedofília jelentése, vágyódás a 11 évnél fiatalabbak iránt.
A 11-14 évesek közötti koroszály iránti vágyódás neve hebefília, ilyen vágyai vannak pl. Humbert Humbertnek Nabokov Lolita című regényében. Ezen vágyak, gondolatok megléte szintén nem illegális Magyarországon, csak ha valaki ilyen korosztállyal szexuális kapcsolatot létesít.
A 14-18 évesek iránti vágyódás neve ebefofília. Ilyen korosztállyal való szexuális érintkezés egyes országokban ugyanúgy illegális, mint a pedo- vagy hebefília, Magyarországon viszont nem az.
Az egy dolog, hogy a 14 csaj apja lehet, hogy kiherélne, ha megtudja, hogy ilyet csináltál, de a törvény szerint teljesen legális dolog egy 14 éves lány és egy 30 éves férfi szexe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!