Most megyek középiskolába és pánikolok a külsőm miatt! Mit tegyek, hogy lenyugodjak?
Annyiban számít,mivel állításod szerint csúnya vagy,így nincs önbizalmad,zárkózottabb vagy,nem mersz nyitni a többiek felé,és így ők el fognak könyvelni egy különködő "nyominak".
kövér=nélkülözd az édességet,sport
pattanás=kozmetikus,szappan,tonik,pattanás elleni gél stb.
sárga fog=fogmosás,fogorvos
rövid körmű=növeszd meg
nem divatolsz=ez nem baj,de ha változtatni szeretnél,menj be egy plázába,és nézz szét,hogy éppen mi a divat
rövid hajú=nagyon klassz rövid frizurák vannak,menj el fodrászhoz és alakítsd divatossá
szemüveges=ha zavar,akkor kontaktlencse
Hogy sminkeled magad?
15/L
Ha nem tetszik a külsőd, akkor miért nem változtatsz rajta? Azt mondod, kövér vagy. Sportolj minél többet, egyél egészségesebb kajákat, vagy öltözködj úgy, hogy az előnyösebb részeidet emeld ki. Attól még, hogy nincs tökéletes alakod, nem kell zsákruhákban járni, csak találd meg magadon azt, amit szeretsz. A pattanásokon is lehet segíteni. Kozmetikus, vagy ha arra nincs lehetőség, akkor kezeld otthon, mindenféle kencét lehet már kapni rá. Esetleg alapozó, az is csodákra képes. A rövid köröm egyáltalán nem probléma szerintem, csak legyen ápolt. Ez alatt azt értem, hogy ne legyen piszkos, és össze-vissza rágdosott. Valami egyszerű lakkal kikened, és annyi. Attól még, hogy nem a divat szerint öltözködsz, lehet saját stílusod, és nézhetsz ki jól. Az a lényeg, hogy olyan ruhákban járj, amikben jól érzed magad, és önmagad vagy. A rövid hajjal és a szemüveggel szerintem semmi gond sincsen, de ha neked nem tetszik, akkor ott a kontaktlencse. A hajad meg idővel úgyis megnő. A fiúk általában nem szeretik az önbizalom hiányos lányokat, a kisugárzás nagyon sokat számít. Ne úgy állj hozzá, hogy ronda vagy, próbálj meg előbb magadnak tetszeni, és csak azután másoknak.
16/L
tolakodás lenne, ha kérnék rólad privátban képet?
mellesleg fentebb szólók nagyon jól leírták min és hogyan változtathatsz. én a régebbi sulim ronda csaja voltam, akit sokan csúfoltak, kinevettek. és esküszöm, tényleg ronda voltam, de nagyon-nagyon durván. változtattam. sokkal elviselhetőbb lett a kinézetem. de eleinte még így is aggattak rám jelzőket az arcom miatt. most is változtatok, folyamatosan. próbálok minél többet kihozni magamból. már csak olyat hallottam vissza emberektől, hogy szép vagyok, lerondázást szerintem már évek óta nem kaptam. szerintem van remény! bár nem csak a külsődet, belsődet is rendben kell raknod. én belül még mindig ugyanolyan önbizalomhiányos vagyok és rondának látom magam.
a képet is csak ezért kérem,hogy láthassalak, hátha több építőjellegű dolgot tudnék mondani :) sok sikert mindenesetre, a képet pedig várom, ha megosztod velem privátban
Szerintem az 1. és 4. es megmondták a tuttit. Ha már felismerted a hiányosságaidat, hibáidat, jó úton haladsz. Kicsit gyorsítsd fel az átváltozási folyamatot. Tegyél azért, hogy megváltozz, ne kockulj a szobádban egyedül.
Légy nyitott, mosolyogj és a világ visszamosolyog rád. Sok sikert!
Tokeletesen leírtak eddig és kezdj el valtozni ha ennyire zavar..
Fél év alatt lefogyhatod minden felesleged aztan mar csak formasitani kell és hordhatsz csinos ruhakat. A körmeid,pattanasaid az első héten megcsinaltathatod.Valassz divatos keretet,ne vagd le a hajad..
Hónapok alatt rengeteget csinosodhatsz.
Baromsag.
Ha most nekiesel a dolognak és rendesen sportolsz/eszel félévre abszolút jó alakod lehet és az meg hozza a többit.
Én is túlsúlyos vagyok,75kg 16 evesen,de dolgozok rajta.Ideáig egyszer se szóltak meg,vannak barátnőim így az első év után,de hülye pic..sák se szóltak be.Szerintem változó,remélem neked is szerencséd lesz:)
Melyik suliba mégy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!