Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Most megyek középiskolába és...

Most megyek középiskolába és pánikolok a külsőm miatt! Mit tegyek, hogy lenyugodjak?

Figyelt kérdés
Igazából nem vagyok szép lány..csúnya inkább..De tényleg..Kövér(160/65),pattanásos,sárga fogú,rövid körmű, nem divatolok,rövid hajú,szemüveges...Nos annyi lenne a kérdésem, hogy a középiskolában sokat számít a külső? Mert én úgy vettem észre, hogy ott igen..Ha nem nézel ki jól szóba se állnak veled..Mi lesz így velem??? (sminkelek de nem ér semmit)
2014. aug. 30. 21:13
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
91%

Annyiban számít,mivel állításod szerint csúnya vagy,így nincs önbizalmad,zárkózottabb vagy,nem mersz nyitni a többiek felé,és így ők el fognak könyvelni egy különködő "nyominak".

kövér=nélkülözd az édességet,sport

pattanás=kozmetikus,szappan,tonik,pattanás elleni gél stb.

sárga fog=fogmosás,fogorvos

rövid körmű=növeszd meg

nem divatolsz=ez nem baj,de ha változtatni szeretnél,menj be egy plázába,és nézz szét,hogy éppen mi a divat

rövid hajú=nagyon klassz rövid frizurák vannak,menj el fodrászhoz és alakítsd divatossá

szemüveges=ha zavar,akkor kontaktlencse

Hogy sminkeled magad?

15/L

2014. aug. 30. 21:23
 2/13 anonim válasza:
A helyedben én nem foglalkoznék mások véleményével. Ha lesz köztük rendes, az majd elfogad úgy ahogy vagy. A mi osztályunkba is úgy volt hogy voltak plázacicák, ők voltak a legnagyszájúbbak...én pl nem voltam nagy szám, csendes is voltam, mégis lett 1 barátnőm de az azóta is a legjobb barátnőm. Meg ha látják, hogy kedves vagy, vagy jó poénjaid vannak, jófej vagy akkor az is előny...persze van pár olyan kis kényes p*csa, aki ugy van vele "fuj hogy néz ki ez a csaj szóba se állok vele" az azt se érdemli meg hogy emberszámba vedd, meg ha tegyük fel szép vagy , akkor is az eféle lányok csak irigykednének, keresztbe akarnának tenni...majd találsz magadnak ott is hozzád hasonlót, mert az ember a hozzá hasonló emberekkel tudja a legjobban megértetni magát :) Abból születnek az igaz barátságok.
2014. aug. 30. 21:24
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem tetszik a külsőd, akkor miért nem változtatsz rajta? Azt mondod, kövér vagy. Sportolj minél többet, egyél egészségesebb kajákat, vagy öltözködj úgy, hogy az előnyösebb részeidet emeld ki. Attól még, hogy nincs tökéletes alakod, nem kell zsákruhákban járni, csak találd meg magadon azt, amit szeretsz. A pattanásokon is lehet segíteni. Kozmetikus, vagy ha arra nincs lehetőség, akkor kezeld otthon, mindenféle kencét lehet már kapni rá. Esetleg alapozó, az is csodákra képes. A rövid köröm egyáltalán nem probléma szerintem, csak legyen ápolt. Ez alatt azt értem, hogy ne legyen piszkos, és össze-vissza rágdosott. Valami egyszerű lakkal kikened, és annyi. Attól még, hogy nem a divat szerint öltözködsz, lehet saját stílusod, és nézhetsz ki jól. Az a lényeg, hogy olyan ruhákban járj, amikben jól érzed magad, és önmagad vagy. A rövid hajjal és a szemüveggel szerintem semmi gond sincsen, de ha neked nem tetszik, akkor ott a kontaktlencse. A hajad meg idővel úgyis megnő. A fiúk általában nem szeretik az önbizalom hiányos lányokat, a kisugárzás nagyon sokat számít. Ne úgy állj hozzá, hogy ronda vagy, próbálj meg előbb magadnak tetszeni, és csak azután másoknak.

16/L

2014. aug. 30. 21:40
 4/13 anonim válasza:

tolakodás lenne, ha kérnék rólad privátban képet?

mellesleg fentebb szólók nagyon jól leírták min és hogyan változtathatsz. én a régebbi sulim ronda csaja voltam, akit sokan csúfoltak, kinevettek. és esküszöm, tényleg ronda voltam, de nagyon-nagyon durván. változtattam. sokkal elviselhetőbb lett a kinézetem. de eleinte még így is aggattak rám jelzőket az arcom miatt. most is változtatok, folyamatosan. próbálok minél többet kihozni magamból. már csak olyat hallottam vissza emberektől, hogy szép vagyok, lerondázást szerintem már évek óta nem kaptam. szerintem van remény! bár nem csak a külsődet, belsődet is rendben kell raknod. én belül még mindig ugyanolyan önbizalomhiányos vagyok és rondának látom magam.

a képet is csak ezért kérem,hogy láthassalak, hátha több építőjellegű dolgot tudnék mondani :) sok sikert mindenesetre, a képet pedig várom, ha megosztod velem privátban

2014. aug. 30. 22:03
 5/13 anonim ***** válasza:

Szerintem az 1. és 4. es megmondták a tuttit. Ha már felismerted a hiányosságaidat, hibáidat, jó úton haladsz. Kicsit gyorsítsd fel az átváltozási folyamatot. Tegyél azért, hogy megváltozz, ne kockulj a szobádban egyedül.

Légy nyitott, mosolyogj és a világ visszamosolyog rád. Sok sikert!

2014. aug. 30. 22:11
 6/13 anonim ***** válasza:

Tokeletesen leírtak eddig és kezdj el valtozni ha ennyire zavar..

Fél év alatt lefogyhatod minden felesleged aztan mar csak formasitani kell és hordhatsz csinos ruhakat. A körmeid,pattanasaid az első héten megcsinaltathatod.Valassz divatos keretet,ne vagd le a hajad..

Hónapok alatt rengeteget csinosodhatsz.

2014. aug. 30. 22:30
 7/13 A kérdező kommentje:
Értem köszönöm a válaszokat...De késő..Hülye voltam! Nem kezdtem el hamarabb gondolkodni ezen..Holnapután pedig suli! Rám ragasztják a ronda jelzőt soha nem vakarom le magamról :(
2014. aug. 30. 23:05
 8/13 anonim ***** válasza:

Baromsag.

Ha most nekiesel a dolognak és rendesen sportolsz/eszel félévre abszolút jó alakod lehet és az meg hozza a többit.

2014. aug. 30. 23:11
 9/13 anonim válasza:

Én is túlsúlyos vagyok,75kg 16 evesen,de dolgozok rajta.Ideáig egyszer se szóltak meg,vannak barátnőim így az első év után,de hülye pic..sák se szóltak be.Szerintem változó,remélem neked is szerencséd lesz:)

Melyik suliba mégy?

2014. aug. 30. 23:12
 10/13 anonim ***** válasza:
Ha jófej vagy, beszédes, nyitott, barátkozós, és nem totál igénytelenül fogsz megjelenni, hanem változtatsz már most amin csak tudsz, pl öltözködés, smink, jó frizura, akkor nem leszel lúzer. Aztán meg kezdj el diétázni, sportolni meg törődni a többi dologgal és idővel jó csaj lesz belőled, az meg senkit nem fog érdekelni akkor már hogy előtte hogy néztél ki.
2014. aug. 30. 23:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!