Most megyek középiskolába és pánikolok a külsőm miatt! Mit tegyek, hogy lenyugodjak?
Figyelt kérdés
Igazából nem vagyok szép lány..csúnya inkább..De tényleg..Kövér(160/65),pattanásos,sárga fogú,rövid körmű, nem divatolok,rövid hajú,szemüveges...Nos annyi lenne a kérdésem, hogy a középiskolában sokat számít a külső? Mert én úgy vettem észre, hogy ott igen..Ha nem nézel ki jól szóba se állnak veled..Mi lesz így velem??? (sminkelek de nem ér semmit)2014. aug. 30. 21:13
11/13 anonim válasza:
A külső egyáltalán nem számít, barátokat akarsz szerezni nem fiúzni.
A változtatás módját előttem már leírták, kezdj is neki. Már holnap. ( a súlyos amúgy meg nem vészes, egyik barátnőm 105 kilósan kezdte a gimit.
A felsoroltakon mind könnyű változtatni, csakis idő és kitartás azűkséges. Sok sikert!
Azt még hozzátenném hogy ne görcsölj a külsős miatt. Légy önmagad, beszélges sokat, és egyéb klisék, mert tényleg használnak.
12/13 anonim válasza:
Egy a lényeg: ne nézd le magadat! Fogadd el magad olyannak,amilyen vagy! :) A külső nem minden.. Én tavaly nyár óta lefogytam 63kg-ról 52-re ,de az ömbizalmam nem nőtt. Így sem tudtam magam szeretni. Pár hete elkezdtem pozitívabban gondolkozni,és nagyon sokat segít! :) Sokkal jobban elfogadom magam. :) A rövid haj egyátalán nem baj,vannak nagyon szép rövid frizurák is. A szemüveghel sincs gond. Én is szemüveges vagyok,de egyátalán nem zavar. Régebben bántott,de most már nem. :) Ha pedig nagyon nem bírsz vele megbékélni,akkor kontaktlencse. Úgyhogy fel a fejjel! ;)
13/13 valaki : válasza:
Ne aggódj,én úgy vettem észre,középsuliban érettebbek már az emberek.
A lényeg,hogy ne érezd magad alárendeltnek.Ha normális vagy,el lehet veled beszélhetni,akkor biztosan nem maradsz egyedül :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!