Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mibaja van a barátomnak a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mibaja van a barátomnak a nemiszervemmel?

Figyelt kérdés

Sziasztok

A barátom nem bírja, azt mondja, hogy taszítja a babapunci, ő csak a salátásat szereti, meg hogy azok a Fiúk hazudnak, akik azt mondják, hogy a baba szép, most eléggé elszomorodtam, mit csináljak? Hogy lehetne salátás?

2016. febr. 17. 21:50
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:

Utolsó, köszönöm a védelmet, az ember keseredettségében feljön, és máris nekem rontanak, hogy kamu, akik meg nem ezt teszik, privátban próbálnak ismerkedni. Kommentben miért nem lehet ilyennek lenni? Nem értem.

Nincs erre valamilyen műtét?

2016. febr. 17. 22:08
 12/28 anonim ***** válasza:
17%

Miért mibe telne neked visszaírnod egy privire?

Lehet nem is a puncid miatt nem akar kefélni veled az ember, hanem azért mert egy dagadt víziló vagy!

2016. febr. 17. 22:09
 13/28 anonim ***** válasza:

a pina az pina, akár baba, akár saláta. Nekem tetszik mind a kettő, és kellő hévvel kényeztetem, mert szeretem.

Mind a kettő szép és izgató.

2016. febr. 17. 22:10
 14/28 A kérdező kommentje:
Kedves 12. kommentelő, ajánlanám az 5. hozzászólásom elolvasását és értelmezését, nem tudom mivel érdemeltem ki a sértegetést, de ezekután biztos, hogy nem fogok visszaírni. Remélem ismerős az a vicc, mikor a férfi elmegy a pszichológushoz, hogy nem ért szót a nőkkel :)
2016. febr. 17. 22:13
 15/28 anonim ***** válasza:
Elég paraszt a barátod már ne is haragudj. Nem akarok okos lenni, de ez így nem feltétlen szeretet =\ Nekem volt ilyen és olyan párom is, nem a puncijuk miatt szerettem őket, hogy most baba vagy saláta. De még ha állást kéne foglalnom sem mondanám, hogy TASZIT Oo Nehogy változtatni akarj magadon azért, mert más nem fogad el úgy ahogy vagy :)
2016. febr. 17. 22:16
 16/28 A kérdező kommentje:
186 cm-hez vagyok 67 kg, szóval biztos, hogy nem a súlyom miatt, a barátom magasabb nálam, 195 körül van, szóval a magasság sem kizáró ok
2016. febr. 17. 22:27
 17/28 anonim ***** válasza:
38%
Elképzelhető hogy tényleg az nem tetszik neki. Nem vagytok össze illők. Én persze nagyon imádom a baba puncit.
2016. febr. 17. 22:32
 18/28 anonim ***** válasza:
39%
Nekem is babapuncim van és mindegyik pasimnak tetszett, a mostani is teljesen odavan érte, ő eddig csak salátással volt és azt mondta az enyém a legszebb.
2016. febr. 17. 22:33
 19/28 A kérdező kommentje:
Akkor csak ízlések és pofonok :) köszönöm szépen, és az építő jellegű privát üzeneteket is köszönöm. :)
2016. febr. 17. 22:34
 20/28 anonim ***** válasza:

Nehogy már műtéten gondolkodj! Inkább azon, hogy kidobd a barátod! Mi az, hogy taszítja? Akkor minek is van Veled? Mert épp nincs saláta? És ha lesz, akkor Téged otthagy? Meg úgy alapból miért fontos az, hogy kinek milyen van? Mit tehet róla a viselője, hogy milyennel született? Az lányt/nőt kellene szeretni nem csak a punciját.

Nekem is baba van és eddig nem volt rá szájhúzogatás. A párom imádja. Igaz mi nem is beszéltünk róla, hogy mit preferálna jobban, de akármit is úgy se tudnék változtatni rajta. Nekem tetszik a baba, nem szeretnék salátát.

És jól jegyezd meg, hogy egy férfi miatt sem szabad átszabatnod magad. Mert annak vége lehet, és ha a következő baba puncit szeretne visszaműtetnéd? Arról nem is beszélve, hogy nagyon érzékeny terület, nagy vérveszteséggel járhat és megkockáztatom, hogy talán az érzékenységéből is veszíthet (de ezt csak gondolom, nem tudom, sose néztem utána). 26/N

2016. febr. 17. 22:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!