Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mibaja van a barátomnak a nemiszervemmel?
Sziasztok
A barátom nem bírja, azt mondja, hogy taszítja a babapunci, ő csak a salátásat szereti, meg hogy azok a Fiúk hazudnak, akik azt mondják, hogy a baba szép, most eléggé elszomorodtam, mit csináljak? Hogy lehetne salátás?
Utolsó, köszönöm a védelmet, az ember keseredettségében feljön, és máris nekem rontanak, hogy kamu, akik meg nem ezt teszik, privátban próbálnak ismerkedni. Kommentben miért nem lehet ilyennek lenni? Nem értem.
Nincs erre valamilyen műtét?
Miért mibe telne neked visszaírnod egy privire?
Lehet nem is a puncid miatt nem akar kefélni veled az ember, hanem azért mert egy dagadt víziló vagy!
a pina az pina, akár baba, akár saláta. Nekem tetszik mind a kettő, és kellő hévvel kényeztetem, mert szeretem.
Mind a kettő szép és izgató.
Nehogy már műtéten gondolkodj! Inkább azon, hogy kidobd a barátod! Mi az, hogy taszítja? Akkor minek is van Veled? Mert épp nincs saláta? És ha lesz, akkor Téged otthagy? Meg úgy alapból miért fontos az, hogy kinek milyen van? Mit tehet róla a viselője, hogy milyennel született? Az lányt/nőt kellene szeretni nem csak a punciját.
Nekem is baba van és eddig nem volt rá szájhúzogatás. A párom imádja. Igaz mi nem is beszéltünk róla, hogy mit preferálna jobban, de akármit is úgy se tudnék változtatni rajta. Nekem tetszik a baba, nem szeretnék salátát.
És jól jegyezd meg, hogy egy férfi miatt sem szabad átszabatnod magad. Mert annak vége lehet, és ha a következő baba puncit szeretne visszaműtetnéd? Arról nem is beszélve, hogy nagyon érzékeny terület, nagy vérveszteséggel járhat és megkockáztatom, hogy talán az érzékenységéből is veszíthet (de ezt csak gondolom, nem tudom, sose néztem utána). 26/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!