Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a barátomnak már azelőtt áll, Mielőtt bárrmit is csinálunk, akkor jó csaj vagyok?
Figyelt kérdés
Még csak ölelkezünk, de már akkor látom a nadrágom keresztül, hogy dudorodik. Van, hogy 1-2 órával miutan elmegy akkor is áll neki. Ez normalis??2016. febr. 6. 16:05
1/24 A kérdező kommentje:
Nadrágon*
2016. febr. 6. 16:07
2/24 anonim válasza:
Gerjed rád rendesen :) Amúgy én is ilyen vagyok :) 23/F
4/24 anonim válasza:
Persze hogy jó.
Ha tetszel neki és szeret, ez egy természetes reakció. Én is ilyen vagyok, sok férfi társammal egyetemben. Nincs ebben semmi meglepő.
5/24 anonim válasza:
Lehet, hogy ocsmány vagy mint a bűn, csak a barátod nagyon kanos
6/24 A kérdező kommentje:
Utolso, rengeteg fiu mondta mar nekem h nagyon szep vagyok. A baratom szerint gyonyoru vagyok. Élőben is sokan mondtak mar nekem. Lányok, fiuk is.
2016. febr. 6. 18:08
7/24 anonim válasza:
Lehetsz jó csaj, de nem emiatt. Normális esetben van, hogy akkor is feláll, ha senki nincs a közelben.
8/24 anonim válasza:
Arról szól ez a kérdés, hogy fényezd magad illetve fényezzenek a válaszolók, miss Szépvagyok kisasszony :D
9/24 A kérdező kommentje:
Utolso féltékeny vagy. :)
2016. febr. 6. 18:41
10/24 A kérdező kommentje:
Csak olyan jo hogy ilyen szépnek tart a baratom es mondta h jo csaj vagyok nagyon
2016. febr. 6. 18:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!