Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A baratomnak a telefonjan egy csaj képe van kirakva . Meg akartam kérdezni erre azt mondta hogy nem tudja . Mit tegyek? De nem az esete.
Ne hari, de mi lenne, ha normálisan kérdeznél?
Tehát meg akartad kérdezni, de nem tetted és arra mégis válaszolt. Aha..
Énekesnő, modell vagy szomszéd lány vagy ki a csaj?
Mert egy pikáns szép nő jól mutat háttérképnek :) amúgy aki látta már a telómat az nagyon jól tudja, hogy nekem is van egy meglehetősen alul öltözött hölgy háttérnek :)
Felesleges foglalkozni ezzel. Esztétikailag jó ránézni a férfi szemnek. Ennyi a történet és csak ennyi.
Én nem tudom, hogy a Párom telefonjában milyen képek vannak, mert soha nem nyúlok hozzá, még akkor sem, ha pl zuhanyzik vagy alszik, és pont akkor hívják, de ha ilyen helyzetben lennék, és esetleg zavarna, hogy egy nő van beállítva háttérképnek, akkor én is feltennék egy szexi félmeztelen pasit a sajátomra háttérképnek.
Nálam valószínűleg ez a kép lenne, az:
Nem az esete,de napjában mikor 100x ránéz a telefonja őt látja.
Te is tegyél ki egy pasiról képet a telódra,és ha megkérdi,mond h te se tudod ki :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!