L.RO kérdése:
Egy lány barátomnak 05.30-án lesz most szombaton a név napja és nem tudom mit vegyek neki van valami ötletetek?
Figyelt kérdés
Csak a barátom gondoltam veszek neki valami olcsó először haszontalannak tűnő dolgot amin még lehet hogy nevet is aztán ki tudja talán még egyszer jól is jöhet majd neki. Amúgy 15 éves a csaj.2015. máj. 26. 18:18
1/1 anonim válasza:
Szeintem vehetsz neki egy karkotot, vagy egy konyvet(persze ha szeret olvasni), csokit, az en velemenyem az hogy barmilyen aprosagot vehetsz, ha igazi baratnod elfogadja szivesen akarmi legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!