Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mibaja van a barátomnak a nemiszervemmel?
Sziasztok
A barátom nem bírja, azt mondja, hogy taszítja a babapunci, ő csak a salátásat szereti, meg hogy azok a Fiúk hazudnak, akik azt mondják, hogy a baba szép, most eléggé elszomorodtam, mit csináljak? Hogy lehetne salátás?
Ez az idióta még puncit sem érdemelne, nem hogy válogasson...
Hülyeség. Van, akinek a baba jön be, van, akinek a salátás. Én a babát szeretem, mert szerintem sokkal esztétikusabb.
Ja és priviket nem kérek, nem küldök róla képet, nem kell, hogy más kielégítsen, önjelölt plasztikai sebészek sem kellenek.
De annyira látom, hogy bántja, hogy nincs salátás
Én is salátás vagyok.De nem szólom le a baba puncit sem.
És embrek,most komolyan,divat lett ez ezen az oldalon hogy minden egyes nyomorult kérdés alá azt írjátok hogy:"kamu kérdés"-.-
Nekem a baba jön be...sem pedofil, sem beteg nem vagyok, egyszerűen ez tetszik. 36, ffi
Egyszerűen ebben nem passzoltok. Nem jó dolog, de ez van.
És privát, miegymás nélkül: semmi baj Veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!