Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan verjem ki úgy a barátomnak hogy jó legyen neki?
Ha én simogatom akkor előbb utóbb átveszi és saját magát juttatja el a csúcsra :( Nagyon gyorsan veri magának, de mikor nekem mondja hogy hogyan szereti akkor azt mondja hogy lassan csináljam először, meg hogy ingereljem a makkot.
Fogalmam sincs hogy kézzel hogyan ingerelhetném másképp mint hogy néhányszor át-át csúszik rajta a kezem ...
Olyan bénának érzem magam, ő nagyon türelmes, de én meg fejlődni szeretnék :S Fél éve együtt vagyunk már lassan.
A szopáshoz megnéztem már pár videót, mert abban sem vagyok gyakorlott, de abban már jobbnak érzem magam.
Mondanátok pár trükköt hogy hogyan lehetnék még jobb?
Mutassa meg,annál egyszerűbb nincs,minek találgatsz?
Figyelj arra,mit mond,mikor hogyan...
Kis síkosítóval (vagy ha sok nedved van...) síkosítsd be a farkát. Az egyik kezeddel húzd hátra a fitymát teljesen, a másik kezeddel markolj rá és izgasd a makkját a tenyereddel. A faroknak vannak érzékeny pontjai, pl. a húgycsőnyílás és a fitymafék környéke. Azokat is izgathatod az ujjaiddal vagy a nyelveddel. Ha esetleg bevállalja, hogy mellette masszírozd a prosztatáját, akkor lesz igazán jó neki.
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!