Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretnék küldeni egy szexi képet a barátomnak. Soha nem csináltam még ilyesmit. Hogy lenne igazán ütős?
Mindenhogy és bárhogy és bármilyenben pózban.
De elküldheted nekem is a képeket és akkor megmondom a tutit, hogy melyikek közülük a jobbak
Javaslom hogy nézelődj itt, fogsz tudni ötletet meríteni:
joyreactor.com/tag/erotic
Ne haragudj, de ebből a kérdésből annyira az jön le, hogy életképtelen vagy. Általában én is az vagyok, úgyhogy segitek elindulni, hogy hogyan gondolkozz.
Te tudod, hogy mi jön be a pasidnak, fényképezd azt. Megnyitod a guglit, keresel olyan képet ami tetszik és meg tudod valósítani, és megcsinálod. Eeeeennyiii
Én nem küldenék max arc nélkülit,gondolj bele ,ha később összevesztek haragban váltok el ,ő visszaél vele és felpakolja a netre!!
Semmilyen pucér képet ne külddj neki amin látszódik az arcod!!!
Ez most komoly!!!
#8 részben igazad van, de nem pucérat akar küldeni hanem fehérneműset. Viszont az arcod tényleg nem kell hogy látsszon, pl:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!