Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 20 éves, csinos nő mennyit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

20 éves, csinos nő mennyit kérhet el szexért?

Figyelt kérdés

Nem kérek sem erkölcsi kioktatást,sem privátokat!Csak értelmes,a kérdésre irányuló válaszokat várok.Előre is köszönöm:)

Felkeresett egy 35 körüli,kimondottan izmos és jóképű ferfi,hogy pénzért szexelnék-e vele.Úgy vagyok ezzel,hogy miért ne,nem fogja tudni a nevemet se.Eddig mindig elítéltem az ilyet,de ezzel pár óra alatt kereshetek annyit,mint diákmunkával 1 hónap alatt...de mennyi is az annyi? Tényleg csinos vagyok,ő konkrétan tökéletesnek írta le az alakom.Így mennyit kérhetek fél óráért?És mi számít extrának?:)

2016. febr. 2. 20:07
1 2 3 4 5 6 7
 51/69 Sunshinedoll ***** válasza:
Amúgy nem értem, mi baja van a férfiaknak a szexmunkásokkal? A szexmunka miattatok létezik. Azt hiszem abban az üzletágban mondják, hogy a férfiak egyik kezükkel kiverik, másikkal meg rád mutogatnak lol.
2016. febr. 3. 10:53
 52/69 anonim ***** válasza:
46%

Nincs semmi bajunk a qrvákkal!!

A kérdezőnek van baja, aki úgy szeretne qva lenni, hogy közben ne nevezzék őt annak, ami. :)

2016. febr. 3. 11:14
 53/69 anonim ***** válasza:
100%
Úgy látom még vagy ezerszer le kell írnom,hogy nincs bajom a k.vákkal, hanem az ilyen kérdező félékkel, akik szintén k.vák,de kikérik maguknak. Remélem most már felfogták a mondandómat, vagy esetleg leírhatom még vagy ezerszer.
2016. febr. 3. 11:28
 54/69 A kérdező kommentje:

Leírhatod még sokezerszer,ugyanúgy nem fog érdekelni senkit sem a véleményed,legalábbis engem biztosan nem.De ha neked ez a legjobb elfoglaltságod,hajrá.

Egyébként végül nem vállaltam el,mert közölte,hogy valójában 60 éves,nem 35...nincs az a pénz,amiért így bevállalnám.A nagyapám lehetne...

2016. febr. 3. 11:48
 55/69 anonim ***** válasza:
Ezen most jót nevettem :D
2016. febr. 3. 11:52
 56/69 A kérdező kommentje:
Van ez így:D
2016. febr. 3. 11:54
 57/69 anonim ***** válasza:
ez most hogy volt? 35-nek nézted, de kiderült hogy 60?
2016. febr. 3. 14:08
 58/69 anonim ***** válasza:

Kérdező!

Te vagy az a cseh csaj aki panelprolikkal csinálja?

Üdv!

2016. febr. 3. 14:10
 59/69 A kérdező kommentje:
A képen távolabbról volt fotózva és mivel elég jól tartja magát,ahogy írtam,nem mondtam volna meg,hogy nem 35-40 éves.Csak aztán beismerte,mert élőben úgyis kiderült volna.
2016. febr. 3. 14:31
 60/69 anonim ***** válasza:
hány privát üzenetet kaptál egyébként? :D
2016. febr. 3. 14:54
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!