Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20 éves, csinos nő mennyit kérhet el szexért?
Nem kérek sem erkölcsi kioktatást,sem privátokat!Csak értelmes,a kérdésre irányuló válaszokat várok.Előre is köszönöm:)
Felkeresett egy 35 körüli,kimondottan izmos és jóképű ferfi,hogy pénzért szexelnék-e vele.Úgy vagyok ezzel,hogy miért ne,nem fogja tudni a nevemet se.Eddig mindig elítéltem az ilyet,de ezzel pár óra alatt kereshetek annyit,mint diákmunkával 1 hónap alatt...de mennyi is az annyi? Tényleg csinos vagyok,ő konkrétan tökéletesnek írta le az alakom.Így mennyit kérhetek fél óráért?És mi számít extrának?:)
Nincs semmi bajunk a qrvákkal!!
A kérdezőnek van baja, aki úgy szeretne qva lenni, hogy közben ne nevezzék őt annak, ami. :)
Leírhatod még sokezerszer,ugyanúgy nem fog érdekelni senkit sem a véleményed,legalábbis engem biztosan nem.De ha neked ez a legjobb elfoglaltságod,hajrá.
Egyébként végül nem vállaltam el,mert közölte,hogy valójában 60 éves,nem 35...nincs az a pénz,amiért így bevállalnám.A nagyapám lehetne...
Kérdező!
Te vagy az a cseh csaj aki panelprolikkal csinálja?
Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!