Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20 éves, csinos nő mennyit kérhet el szexért?
Figyelt kérdés
Nem kérek sem erkölcsi kioktatást,sem privátokat!Csak értelmes,a kérdésre irányuló válaszokat várok.Előre is köszönöm:)
Felkeresett egy 35 körüli,kimondottan izmos és jóképű ferfi,hogy pénzért szexelnék-e vele.Úgy vagyok ezzel,hogy miért ne,nem fogja tudni a nevemet se.Eddig mindig elítéltem az ilyet,de ezzel pár óra alatt kereshetek annyit,mint diákmunkával 1 hónap alatt...de mennyi is az annyi? Tényleg csinos vagyok,ő konkrétan tökéletesnek írta le az alakom.Így mennyit kérhetek fél óráért?És mi számít extrának?:)
2016. febr. 2. 20:07
31/69 A kérdező kommentje:
#29 ez nagyon okos meglátás,egyetértek :)
2016. febr. 2. 21:40
32/69 anonim válasza:
Újabb fiatal prostival "büszkélkedhet" kis hazánk, a hab a tortán,hogy még el is van szállva magától 20 meg 40 ezer félóra, hát hogyne.
33/69 anonim válasza:
Nagyon csinos, vékony, fiatal lányok online 15ért vállalnak egy órát egyébként, és nekik komoly költségeik is vannak ezzel (vizsgálatok, mosás, takarítás, stb stb)
34/69 anonim válasza:
Azt irtad hogy ertelmes lany vagy..ha az lennel nem csinalnad ezt..ez karrier kezdete.hajra
35/69 A kérdező kommentje:
Majd ő eldönti,hogy mennyit hajlandó fizetni,nem nektek kell.Én 20 ezer alatt nem fogok belemenni,mert nem prosti vagyok.Ha megfizeti megfizeti,ha nem,akkor keressen mást.Ennyi.
2016. febr. 2. 21:54
36/69 anonim válasza:
20-at simán elkérhetsz, ha van anál is.
37/69 anonim válasza:
Dehogynem prosti vagy, máris azzá váltál, pénzért fogod magad eladni, az hogy nem rendszeresen, és többet kérsz az egyébként nem is tudjuk milyen, lehet,hogy tök átlagos, semmi extra testedért, a tényeken nem változtat.
38/69 A kérdező kommentje:
#37 nem unod még,hogy a rosszindulatú kommenteiddel bombázol?:D Remélem most már feltűnik,hogy nem hat meg és mész máshova rontani a levegőt.
2016. febr. 2. 22:04
39/69 anonim válasza:
Csak az igazságot írom, nincs semmi bajom a prostikkal, csak azokkal,akik ugyanolyan prostik, mint akik naponta teszik szét a lábukat,de közben azt állítják,hogy ők nem prostik. A szüleid tudják,hogy egy prostit neveltek? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!