Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk, szoknya vagy leggings?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, szoknya vagy leggings?

Figyelt kérdés

SENKI ne jöjjön most azzal,hogy cicanaci csak hosszított felsővel jó,ne mondja nekem senki,hogy egy formás popsin nem néz ki jól a cicanadrág:)Nyilván nem átlátszó leggingsről beszélek.

És mivel buliba készülök,úgyis a csábítás a cél:D Szoval,szoknya vagy leggings?

20L

#buli #csinos #cicanadrág #Szoknya.leggings
2016. jan. 28. 17:30
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
90%
Nekem jobban bejon a leggings
2016. jan. 28. 17:33
 2/23 anonim ***** válasza:
88%
Szia...tudom,hogy fiuktol kerdezed,de en mindenkepp szoknyat javaslok! Egy nonek semmi sem all jobban...
2016. jan. 28. 17:34
 3/23 anonim ***** válasza:
32%
Hát végül is a szoknyát csak fel kell hajtani, aztán mehet is a menet. Ilyen szempontból talán praktikusabb, hogy nem kell térdig lerángatni a nadrágot. A végén még elestek, aztán ki tudja milyen drogos tűbe ültek bele a diszkó slozijában...
2016. jan. 28. 17:35
 4/23 A kérdező kommentje:
Gondolom tapasztalatból mondod,nekem nem szokásom ilyen igénytelen helyeken szeretkezni:)
2016. jan. 28. 17:38
 5/23 Igen, én vagyok! :) ***** válasza:
90%
Engem az érdekelne milyen típusú embereket tudsz így elcsábítani.:D
2016. jan. 28. 17:41
 6/23 anonim ***** válasza:
90%
Nekem sem szokásom és örülök, hogy neked sem. De a mai fiatalokról, akik eleve "csábítási" céllal indulnak el egy buliba, én már bármit el tudok el tudok képzelni.
2016. jan. 28. 17:41
 7/23 anonim ***** válasza:
90%

Buliban csábítás? Nem tudnálak komolyan venni.

Ehhez én nem is adom a nevem...

2016. jan. 28. 17:43
 8/23 anonim ***** válasza:
88%

Ha jól nézel ki akkor tök mind1 mi van rajtad. Egyébként a szoknyára szavazok,de mi bajod a cicanacival?

33/F

2016. jan. 28. 17:44
 9/23 anonim ***** válasza:
42%
PEDIG IGEN! Én jövök azzal, hogy rémes házonkívül a leggings. Az a kérdés, hogy mire akarsz csábítani? Ha csak egy jó este kell, hát akkor tedd csak ki a popódat a kirakatba, de ha komolyabbat, akkor inkább egy szoknyácska.
2016. jan. 28. 17:49
 10/23 anonim ***** válasza:
90%
Ha csak ezek közül lehet választani akkor mindenképpen a szoknya. De akkor már inkább valami kis feszes egyberuhát javasolnék buliba :DD
2016. jan. 28. 18:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!