Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, szoknya vagy leggings?
SENKI ne jöjjön most azzal,hogy cicanaci csak hosszított felsővel jó,ne mondja nekem senki,hogy egy formás popsin nem néz ki jól a cicanadrág:)Nyilván nem átlátszó leggingsről beszélek.
És mivel buliba készülök,úgyis a csábítás a cél:D Szoval,szoknya vagy leggings?
20L
Szoknyat vegyel.
Ha nem veszel leggingshez hosszabitott ruhat vagy felsöt az mar közönseges...
Nincs bajom a leggingsszel, de buliba egy szoknya sokkal elegánsabb szerintem. Ha pedig csábítani akarsz, az is lehet szűk fazonú és rövid. ;) Vagy hasonló koktélruha, ami testhez simuló, és alul sem túl hosszú lehetőleg. ;)
29/F
Köszi a válaszokat:)
A leggings,amire gondolok,igazából nem ez a hagyományos leggings,hanem vastagabb anyagú es inkább olyan,mint egy fekete,testhezálló nadrág.Nagyon szexi és tényleg nem közönséges:D Ha szoknya lesz,akkor persze mindenképp simulós koktél:) Hm...még nem tudok dönteni:D
Figyelj, attól hogy vastag, de kidomborít, még ugyanolyan.
Szoknya!
#16: Akkor milyen kapcsolatot akarsz ott keresni? Játszani a bulis pitsát?
Ilyen értékrenddel kellenél a fa.szomnak. De szó szerint. Csak arra lennél jó.
Még ő "szeretkezésnek" hívja... jaj de cukiii :) :D
Akkor vajon milyen lehet amikor tényleg úgy jó megba...ák :D??
Eltértetek a kérdéstől.Szoknya vagy leggings áll a kérdésben,nem az,hogy mi a véleményetek rólam,akit nem is ismertek:)
Különben is,mennyi közötök van ahhoz,hogy én futó vagy komoly kapcsolatot akarok éppen?Ugye,hogy semennyi:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!