Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20 éves, csinos nő mennyit kérhet el szexért?
Nem kérek sem erkölcsi kioktatást,sem privátokat!Csak értelmes,a kérdésre irányuló válaszokat várok.Előre is köszönöm:)
Felkeresett egy 35 körüli,kimondottan izmos és jóképű ferfi,hogy pénzért szexelnék-e vele.Úgy vagyok ezzel,hogy miért ne,nem fogja tudni a nevemet se.Eddig mindig elítéltem az ilyet,de ezzel pár óra alatt kereshetek annyit,mint diákmunkával 1 hónap alatt...de mennyi is az annyi? Tényleg csinos vagyok,ő konkrétan tökéletesnek írta le az alakom.Így mennyit kérhetek fél óráért?És mi számít extrának?:)
üdv az útszéli közgazdaságtan világában! az első lecke címe kereslet és kínálat. mindenért annyit fizetnek, amennyit megér a vevőnek és az eladó annyiért adja el, amennyit a vevőről le lehet érte gombolni. sőt a megfelelő célközönség szemében pont a magasabb ár jelenti a nagyobb vonzerőt. teljesen mindegy, hogy nekem tetszik-e és ér-e egy fillért is egy Louis Vouiton táska, ha van olyan, aki hajlandó érte annyit fizetni, amennyit kérnek érte, akkor hülyék lennének Adidas fagy épp Qechua árban adni. na persze van, akinek nem ér annyit, így inkább vesz egy hamisítványt, ami töredék áron is ugyanolyan szép(???), ugyanazt az élményt és társadalmi megítélést adja, mégse kerül annyiba.
szóval ha neki csak egy akármilyen muffra van szüksége, akkor talál az út szélén, vagy bármelyik eszkort cégnél az átlagostól a luxus árfekvésig. viszont, ha ő pont téged akar, akkor annak kérd meg az árát, mert te nem egy átlagos prosti vagy, hanem egy átlagos lány, akit ő meg akar vásárolni. vizesse meg az árát minél vastagabban és ezzel együtt érje meg neked is minél jobban eladni a tisztességed, önbecsülésed. ha nem fogadja el (elsőre?), akkor legalább túl drága voltál neki. ha viszont túl olcsón adod magad, akkor hogy fogsz a tükörbe nézni, amikor megtudod, hogy mások ennél (akár sokkal is) többet keresnek azzal a fél órával? pláne, amikor rájössz, hogy jobb üzleti érzékkel akár te is kereshettél volna vele jobban...
persze, hogyha túl magasra teszed az árat, akkor meg elbukhatod az üzletet, de alkudozni még mindig lehet róla.
viszont azért az üzlet kockázataival és "hosszú távú költségeivel" is számolj! mi lesz a betegségekkel? mi lesz, ha olyat akar tőled, ami neked már nem fér bele? egy normál randinál visszautasíthatod, de ha már kifizette, amire igényt tart, akkor már nem mondhatsz nemet. meg mi van, ha egyébként sem tűri, hogy nemet mondj? egy normál randinál kidobod, esetleg fel is jelented. ha viszont fizet neked, akkor az is bekeül a feljelentésbe, hogy te prosti vagy és ezzel akár vissza is élhet. a rendőrséget meg nem fogja érdekelni, hogy először csinálod pénzert, vagy mindig ebből élsz (ahogy egyébként a legtöbb embert sem) arról nem is beszélve, hogy mi van akkor, ha nem elégedett a szolgáltatással és ezért nem akar fizetni? vagy ha csak úgy nem akar fizetni, vagy vissza akarja venni a pénzét?
Szerintem kamus vagy és pasi, de játszunk el a gondolattal.
Függ attól is, hogy az ország melyik részén vagy.
Tippre valahol a keleti végeken, ahol vékonyabban fog a ceruza.
Valóban nem egy értéktelen k*va vagyok,hanem egy értelmes lány,aki nagy kockázatot is vállal ezzel(azokat,amiket írtatok).Ezt pedig igen,meg kell fizetni.
Egyébként miért ne lennék nő és ez miért lenne kamu?:D Nem értem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!