Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 20 éves, csinos nő mennyit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

20 éves, csinos nő mennyit kérhet el szexért?

Figyelt kérdés

Nem kérek sem erkölcsi kioktatást,sem privátokat!Csak értelmes,a kérdésre irányuló válaszokat várok.Előre is köszönöm:)

Felkeresett egy 35 körüli,kimondottan izmos és jóképű ferfi,hogy pénzért szexelnék-e vele.Úgy vagyok ezzel,hogy miért ne,nem fogja tudni a nevemet se.Eddig mindig elítéltem az ilyet,de ezzel pár óra alatt kereshetek annyit,mint diákmunkával 1 hónap alatt...de mennyi is az annyi? Tényleg csinos vagyok,ő konkrétan tökéletesnek írta le az alakom.Így mennyit kérhetek fél óráért?És mi számít extrának?:)

2016. febr. 2. 20:07
1 2 3 4 5 6 7
 21/69 anonim ***** válasza:
100%
szerintem min. 30 ezer, de inkább 50!! ezek kivágják simán zsebből, ha meg jó munkát is végeztél akkor később is felkeres
2016. febr. 2. 21:15
 22/69 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm,sokat segítettetek,így átgondolva 20 ezer a minimum fél óráért,amiért belemegyek.Nyilván ő is tisztában van vele,hogy ha nem egy sima prostihoz megy,akkor többet is kell fizetnie :)
2016. febr. 2. 21:27
 23/69 anonim ***** válasza:
100%

kérd meg az árát! ne add olcsón magad. főleg ugy hogy nem egy prosti vagy. ha nagyon akar, megfizeti.

sok sikert vele!

ha van kedved majd ird meg mi lett az eredmény.

2016. febr. 2. 21:28
 24/69 anonim ***** válasza:
"kérd meg az árát! ne add olcsón magad. főleg ugy hogy nem egy prosti vagy." Dehogynem prosti, pénzért fog szexuális szolgáltatást nyújtani, nincs mit ezen szépíteni.
2016. febr. 2. 21:31
 25/69 anonim ***** válasza:

Hogy miért vagy kamu?

Pl. mert annyira kihangsúlyozod, hogy nem válaszolsz privátra.

Gondolom a nicked egyből lebuktatna.

2016. febr. 2. 21:33
 26/69 A kérdező kommentje:
Gondoljon mindenki rólam azt,ami akar,én úgy gondolom,hogy kellemes időtöltésnek ígérkezik,intelligens emberről van szó,aki még több tízezreket is fizetne.Hülye lennék ezt kihagyni...ha egy lepukkant vénemberről lenne szó,akkor elküldeném a francba.De így...
2016. febr. 2. 21:34
 27/69 anonim ***** válasza:
20 ezret egy nő sem ér, akár hogy is néz ki, max. 15 ezer egy óra, extrákkal esetleg 20 egy óra, de szívem szerint egy 200 Ft egy nő :)
2016. febr. 2. 21:35
 28/69 A kérdező kommentje:
De ha pasi lennék,miért írnék ki ilyet?:D Unalomból?Mindegy,vagy elhiszed vagy nem,ez nem az én bajom:D
2016. febr. 2. 21:36
 29/69 anonim ***** válasza:
100%

hát, szerintem eleve a szolgáltatásaid leértékelése, hogy órabérben számolsz, mint a futoszalagon dolgozó gyári munkás. a stoppert is ki fogjátok tenni az ágy szélére?

ha már belevágsz, akkor az egész éjszakát egyben számold fel, mint egy luxus wellness szálloda és abban legyen benne minden szolgáltatás, amit vállalsz. különben megy majd a garasoskodás, mint a szállodai minibárral, nehogy felfelé kelljen kerekíteni.

2016. febr. 2. 21:37
 30/69 anonim ***** válasza:
48%
Na jó, egy Salma Hayek kinézetű nő már többet ér, mint 200 Ft, megér akár 250 Ft-ot is. Gondolom te nem hasonlítasz Salma Hayekra, tehát 200 Ft/óra az árad. Menj dolgozni, ne k.válkodj 20 évesen!
2016. febr. 2. 21:39
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!