Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 20 éves, csinos nő mennyit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

20 éves, csinos nő mennyit kérhet el szexért?

Figyelt kérdés

Nem kérek sem erkölcsi kioktatást,sem privátokat!Csak értelmes,a kérdésre irányuló válaszokat várok.Előre is köszönöm:)

Felkeresett egy 35 körüli,kimondottan izmos és jóképű ferfi,hogy pénzért szexelnék-e vele.Úgy vagyok ezzel,hogy miért ne,nem fogja tudni a nevemet se.Eddig mindig elítéltem az ilyet,de ezzel pár óra alatt kereshetek annyit,mint diákmunkával 1 hónap alatt...de mennyi is az annyi? Tényleg csinos vagyok,ő konkrétan tökéletesnek írta le az alakom.Így mennyit kérhetek fél óráért?És mi számít extrának?:)

2016. febr. 2. 20:07
1 2 3 4 5 6 7
 1/69 anonim ***** válasza:
48%

Ha pénzzé akarod tenni a tested, ami hát... Na mindegy, majd ha azt kérded azt mondom.

A lényeg hogy kép is kéne róla, hogy hogy néz ki az akiről szó van. Egy jobb képességű olyan 10, egy átlag alatti 5-7 ezret egy fél órára egy élvezéssel. Egy teljesen divatos alakú, bomba nő meg egy 20as is lehet akár. Szóval erősen külső függő.

Az alap élvezésen és hagyományos szexen kívüli dolgok extrák. pl anál, erőszak szopatás, ilyesmik.

Amúgy aki tökéletesnek lát, annak áll a farka épp. Szóval nem mérvadó.

2016. febr. 2. 20:11
 2/69 A kérdező kommentje:

Jó,de mivel ő fog fizetni,ezért az ő véleménye számít,ha nagyon jónak írja le az alakom,akkor nyilván ahhoz mértem fogok kérni:)

Amúgy köszi!:)

2016. febr. 2. 20:14
 3/69 anonim ***** válasza:
82%

Ez a történet neked nem félórát fog jelenteni.Amiért fizetni fog a pasas ott órákról lesz szó.

Naív vagy, ha elhiszed azt amit mond.

Kifizet félórát egy órát.

Aztán egésznap hajt mint egy varrógépet. :D

2016. febr. 2. 20:16
 4/69 anonim ***** válasza:
10 000, ha tényleg bomba alakod van akkor max. 20 000, de azok már értik is a dolgukat
2016. febr. 2. 20:18
 5/69 anonim ***** válasza:
100%

1. vagyok megint. ja, hogy erről az egy pasiról lenne szó és nem rendszeresről? Mondjuk szerintem rá fogsz kapni arra, hogy olcsón jutsz pénzhez és ha akarod pofára válogathatsz is.

De ha úgy rád van izgulva, kérj amennyit nem szégyellsz.

Én a helyedben el kérnék egy 20ast. Ha komolyan gondolja és előre fizet akkor neked meg fogja érni.

2016. febr. 2. 20:21
 6/69 A kérdező kommentje:
Arra gondoltam,hogy először megkérdezem,mennyit fizetne,aztán meglátjuk,ha többet is mond,az szuper,de ha ezek szerint 20-at is el lehet kérni,akkor 10-15 alá nem megyek :)
2016. febr. 2. 20:28
 7/69 anonim ***** válasza:
100%
20ezret,simán
2016. febr. 2. 20:39
 8/69 anonim ***** válasza:
50%
Prosti vagy?:o
2016. febr. 2. 20:42
 9/69 anonim ***** válasza:
Dehogy prosti lehet nem is nő,nem reagál egy üzenetre sem
2016. febr. 2. 20:46
 10/69 A kérdező kommentje:

#3 szerinted olyan hülye vagyok,hogy több óráért csak felet kérnék el?:D Előre kell,hogy fizessen :)

Köszi a válaszokat,megy a zöld kéz(már akinek) ;)

2016. febr. 2. 20:47
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!