Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy szeretői viszonyban, miért mindig a 3. fél a hibás?
Figyelt kérdés
Miért mindig 3. a r..nc stb
Pedig ő egyedüli ,mikor a férfinak kéne mérlegelni és dönteni.
Miért mindig a 3.a hibás?
2016. jan. 16. 16:47
1/6 anonim válasza:
Mert konyebb ot hibaztatni mint a szeretett pasit aki felrelep....De en inkabb a pasimra lennek pipa!Meg magamra ,hogy eljutott a kapcsolatunk idaig..
2/6 anonim válasza:
Ilyen esetben mindenki hibás, csak a szerető nem. Még akkor sem ő a hibás, ha elcsábítja a párodat, mert akit el lehet csábítani, az vagy nem szeret, vagy már nem érzi jól magát a kapcsolatban.
3/6 anonim válasza:
Mind a három fő hibás. Ha tudom, hogy valakinek párja van, akkor nem fogom elcsábítani, akkor se, ha nem kéne nagyon törnöm magam. Ez mocsok dolog, és igen, jogosan hívják r*ba*ncnak.
Ha van egy kis tartás meg nőiesség a 3.-ban, akkor először megkéri a pasit, hogy szakítson a barátnőjével. Ennyi.
23/F
4/6 anonim válasza:
Mind a 3 hibás.
Ha gubanc van a kapcsolatban, arról beszélni kellene. Ezt nevezik kommunikációnak. Nem félrekúrni.
A 3. meg azért mert, a másik fél, még kapcsolatban van.
5/6 anonim válasza:
Mert jobb őt hibáztatni mint a pasit aki félrek.rt
Voltam szeretői és szintén én voltam a hibás ez mindig így van sajnos
6/6 anonim válasza:
A házasságtöréshez két ember kell. Mindkét fél hibás. De aki nem tiszteli más házasságát, a mindig cafka marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!