Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is én vagyok a hibás?
Volt egy pasim,de konkrétan nincs lezárva a kapcsolatunk.Ő elment külföldre dolgozni. Augusztusban hívtam ,nem hívott vissza. Azóta azt sem tudom mi van vele. Én már magamban lezártam, nem várom vissza. Elegem lett abból ,hogy neki nem vagyok olyan fontos. Ismerőseim szerint én vagyok a hibás ,hogy már nem várom.
Szerintetek?
Mist mégis, hogy szakíthatnék vele?
Él még egyáltalán? Ha fel tudod hívni, megnyugtatóan le tudod zárni vele. De ha nem, honnan tudod, hogy nem azért nem keres, mert valami érte. Első körben én széttagódnám a fejemet a helyedben, oszt másodikban lennék csak pipa.
33F
Kérdező, ezt augusztus óta megkérdezted már legalább háromszor.
Ha lezártad, nem várod vissza, akkor tök mindegy, mit mondanak az ismerőseid.
De nem idegeskedsz azon él- e? Mennyi időt voltatok együtt? Derítsd ki él- e, oszt ha él, örülj neki, így a lelkiismereted tiszta marad és mehet az életed tovább! :)
33F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!