Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek is én vagyok a hibás?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is én vagyok a hibás?

Figyelt kérdés

Volt egy pasim,de konkrétan nincs lezárva a kapcsolatunk.Ő elment külföldre dolgozni. Augusztusban hívtam ,nem hívott vissza. Azóta azt sem tudom mi van vele. Én már magamban lezártam, nem várom vissza. Elegem lett abból ,hogy neki nem vagyok olyan fontos. Ismerőseim szerint én vagyok a hibás ,hogy már nem várom.

Szerintetek?

Mist mégis, hogy szakíthatnék vele?

2015. nov. 8. 16:29
 1/9 anonim ***** válasza:
sehogy. szard le. senki nem hibás. ha nem érdekled hagyd, vagy döntsd el hogy neked mennyire fontos de ne az ismerőseid döntsék el helyetted
2015. nov. 8. 16:31
 2/9 anonim ***** válasza:
.... kiment és azt sem mondta fapapucs? Vagy hogy beszélünk? Ha nem akkor vége, ezen nincsen mit elrontani... lassan 3 hónapja hogy elment. Az ismerőseidnek meg mond meg, hogy nehéz valakit várni ha nem is tudsz vele beszélni
2015. nov. 8. 16:32
 3/9 anonim ***** válasza:

Él még egyáltalán? Ha fel tudod hívni, megnyugtatóan le tudod zárni vele. De ha nem, honnan tudod, hogy nem azért nem keres, mert valami érte. Első körben én széttagódnám a fejemet a helyedben, oszt másodikban lennék csak pipa.

33F

2015. nov. 8. 16:44
 4/9 A kérdező kommentje:
Eleinte úgy volt ,hogy megvárom,de mivel annyit sem mondott ,hogy mikor jön . Vagy hív e még egyáltalán. Mióta nem hívott már kb 1hónapja utána döntöttem úgy ,hogy nem várok rá tovább.
2015. nov. 8. 16:44
 5/9 A kérdező kommentje:
3-as nem tudok róla semmit sem!! Azt sem ,hogy él e!
2015. nov. 8. 16:46
 6/9 anonim ***** válasza:

Kérdező, ezt augusztus óta megkérdezted már legalább háromszor.

Ha lezártad, nem várod vissza, akkor tök mindegy, mit mondanak az ismerőseid.

2015. nov. 8. 16:57
 7/9 anonim ***** válasza:
megértelek... mégis , hogy lennétek egy pár ha hónapok óta nem is beszéltetek, nem is keresett, válaszolt?!...
2015. nov. 8. 17:05
 8/9 anonim ***** válasza:

De nem idegeskedsz azon él- e? Mennyi időt voltatok együtt? Derítsd ki él- e, oszt ha él, örülj neki, így a lelkiismereted tiszta marad és mehet az életed tovább! :)

33F

2015. nov. 8. 19:37
 9/9 anonim ***** válasza:
szerintem itt már felesleges szakításon gondolkozni ha augusztus óta nem keresett.
2015. nov. 8. 21:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!