Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mitévő legyek? Én vagyok a hibás?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitévő legyek? Én vagyok a hibás?

Figyelt kérdés
A barátom néhány hete nem tud elélvezni és ez engem nagyon zavar. Már lassan öt éve vagyunk együtt, és hetekkel ez előtt próbáltam arra ösztönözni, hogy próbálja tovább bírni elélvezés nélkül, mert tényleg alig 1-2 perc alatt elment. Nem örült, hogy szóvá tettem, nem esett neki jól, azt láttam. Most pedig nem tud elélvezni… Mindig szexelünk, amikor találkozunk, és azt mondja nincs semmi baj, szeret, kíván, jól esik neki, és mégsem… Nem akarom, hogy ez miatt megromoljon a kapcsolatunk. 23/L
2015. aug. 23. 23:41
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Nem izgul azon hogy Nehogy hamar Menjen el?
2015. aug. 23. 23:44
 2/14 anonim ***** válasza:
Hát ha őszinte akarok lenni igen, ez amiatt a beszólás miatt volt. Emiatt kialakult benne valami gát fejben. Azért nem tud elélvezni :S
 3/14 anonim ***** válasza:

Szóval 1-2 perc alatt elment,most meg egyáltalán nem tud?

Ilyen pálfordulásról még nem hallottam.

4/14 A kérdező kommentje:
Én is azt hiszem, a beszólásom miatt lehet. Nem tudom mit tegyek.
2015. aug. 23. 23:45
 5/14 anonim ***** válasza:
és közel 5 évig szexeltél vele úgy, hogy 1-2 perc alatt mindig elment. Hát te aztán türelmes vagy.
2015. aug. 23. 23:46
 6/14 A kérdező kommentje:
Csak három évig, de gondoskodott róla, hogy nekem is jó legyen. Egyébként csak az utolsó hónapokban volt ennyire vészes, mármint az 1-2 perc...
2015. aug. 23. 23:48
 7/14 anonim ***** válasza:
Tulajdonképpen neked így most jobb vele a szex nem?Hiszen most addig dug téged amíg te azt nem mondod,hogy elég volt az orgazmusokból,csak neki lett így rosszabb.
2015. aug. 23. 23:52
 8/14 anonim ***** válasza:
beszéld meg vele kedvesen, kötetlenül, hogy nem stresszelni akartad, hanem, hogy neked mennyire jó, mikor benned van és ezért kérted meg, hogy próbálja tovább elnyújtani, de nyilván az is fontos, hogy neki jó legyen
2015. aug. 23. 23:52
 9/14 anonim ***** válasza:
0%

Eddig az volt a bajod hogy gyors, most meg az hogy nem megy el? Jó lenne eldönteni mit akarsz :D És igen, nagy valószínűséggel amiatt van amit mondtál, rágörcsöl, fél, szorong, reméljük rendbe jön.

Sok sikert!

2015. aug. 23. 23:53
 10/14 A kérdező kommentje:
Nagyon reméljük, nem akarom, hogy szakítás legyen belőle...
2015. aug. 23. 23:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!