Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltam egy prostinál és akkor most ő hibás, vagy én?
Ez volt az első ilyen alkalom.
Gondoltam kedves, előzékeny lesz és a legtöbb olyan kérésemet ami csak jól esik de nem perverzió, megcsinálja.
Erre nem volt se kedves, se türelmes. Így fel se tudott izgatni teljesen. De nem próbálta tovább, hogy nől-e még, félkeményen rá ugrott. Aztán nem sikerült elmennem fél óra alatt, így spricc nélkül jöttem el tőle. Igazából eléggé lelketlen akció lett ebből, elég csalódottan távoztam. Én várok el túl sokat, vagy ő volt a rugalmatlan?
Ő volt sz . r.
Figy ez egy szolgáltatás, így jártál. Legközelebb nem mész hozzá. Értékelő oldalon jól lehúzod.
Legközelebb legyen eszed, és olyanhoz mész, akit sokan értékeltek már és jóra.
Gondoltam erre is, hogy ő a hibás... Akkor legközelebb jobban kell választani. Nem a pénzt sajnálom, hanem az élmény hiányát.
Mindegy, majd valamikor hónap végén keresek egyet.
Hol érdemes keresgélni, ahol biztos megbízható és a részletekkel foglalkozó nők is lehetnek?(és véleményezni is lehet őket)
Nem azért, de mit tehetnék helyette?
már egy jó ideje senkivel sem sikerült semmit össze hozni. ha le számítom a régebbi ismeretség alapján történő dolgokat, 4 éve volt utoljára olyan, akivel volt valami.
Persze, lehet hajtogatni, hogy tisztességesnek kéne maradni, meg erkölcsösnek.
De ha a hiányérzet elér egy szintet, már nem érzi az ember annyira hogy ezeket mindenképp be kéne tartani.
Aztán a sok sikertelen csajozás után(nem elutasítanak, hanem ki derül hogy nem hozzám valók) sokkal egyszerűbbnek tűnt ez. Arra nem számítottam, hogy ennyire nem együttműködően viselkedik majd.
Azért annyiból jó, hogy nekem nem az elélvezés hiányzott, hanem egy női test látványa, érintése, behatolás belé.
Olyan szempontból jó volt ennyi is. Így egy jó ideig nem lesz akkora hiányérzetem, hogy gátoljon a mindennapokban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!