Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Voltam egy prostinál és akkor...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Voltam egy prostinál és akkor most ő hibás, vagy én?

Figyelt kérdés

Ez volt az első ilyen alkalom.

Gondoltam kedves, előzékeny lesz és a legtöbb olyan kérésemet ami csak jól esik de nem perverzió, megcsinálja.

Erre nem volt se kedves, se türelmes. Így fel se tudott izgatni teljesen. De nem próbálta tovább, hogy nől-e még, félkeményen rá ugrott. Aztán nem sikerült elmennem fél óra alatt, így spricc nélkül jöttem el tőle. Igazából eléggé lelketlen akció lett ebből, elég csalódottan távoztam. Én várok el túl sokat, vagy ő volt a rugalmatlan?

2015. nov. 14. 13:20
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Mielőtt elmész mindig olvass értékelést! ne félj vannak olyan lányok, hogy reklámozzák magukat,hogy mennyire pengék, aztán az értékelésből kiderül,hogy a nullával egyenlő.
2015. nov. 14. 16:37
 12/13 anonim válasza:
én is a multkor elmentem egy prostihoz (még nem voltam eddig) vagy 35-40 percet dugtam, és nem sültem el, de ő már igen, utána kicsit kézimunkázott és végül elsültem. ez azért volt mert ő volt a második csaj akivel lefeküdtem, és kicsit görcsöltem, és persze akkor találkoztam vele először. azt mondta a prosti hogy volt már nála egy fiu akinek pont ez volt a gondja, hogy nem akart elsülni, és másodjára mikor jött 10-15 perc alatt elment. vagyis nem csak a csaj lehet a hibás, de igazuk van a többieknek, ne járj prostikhoz, én is csak kiváncsiságbol mentem el.
2015. nov. 15. 00:44
 13/13 anonim válasza:
Lehúzós retek volt, pár héten belül kihullanak az ilyen férgek a szakmából. Ne a csaj mézes-mázos leírása alapján válassz, mert itt is ugyanaz van, mintha személyesen beszélnél egy nővel, amit mond az kb annyit ér mintha fingott volna egyet, tehát semmit. A makktársak beszámolóit kell csak figyelembe venni, és azt is csak megbízhatónak számító oldalakon (pl. beszamolok.com) ahol nem a menedzserek írogatnak kamu beszámolókat!
2015. nov. 15. 12:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!