Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Voltál már prostinál? Mi vitt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Voltál már prostinál? Mi vitt rá, hogy elmenj? Milyen volt?

Figyelt kérdés
2015. szept. 17. 14:22
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
95%
Egy nőnek sem kellek. Elegem lett és elmentem egy prostihoz. Nagyon jó élmény volt, és a prosti hozzáállása is tökéletes volt. 21/F
2015. szept. 17. 14:24
 2/34 Secret184 ***** válasza:
16%
Még nem és hiába vagyok szűz, ahhoz egyenlőre túl nagy a büszkeségem, hogy egy olyan nőhöz menjek el, akit bármilyen utolsó senkiházi gyökér megkaphat némi apróért cserébe.
2015. szept. 17. 14:26
 3/34 anonim ***** válasza:
85%

Egyszer voltam 20 éves koromban.

Biszex vagyok és 17-20 éves korom között 4 sráccal voltam. (Mindig én dugtam meg őket, az én fekemben soha nem volt semmi a mai napig.)

De a nők ezerszer jobban érdekeltek mint a férfiak, de sajnos egyet sem tudtam megszerezni. Nagyon bosszantott, úgyhogy úgy döntöttem kipróbálom egy lakásos ribivel, akik közül az interneten rengeteg közül lehet választani. Kinéztem egy csinos, kis mellű, szép arcú, vékony, fekete hajú 40 év körüli MILF-et és elmentem hozzá. Szétnyaltam, megdugtam két pózban és a szájába élveztem.

Ott végeztem kb. a fiúkkal. Azóta találtam a neten oldalakat és lettek a valóságban is jó barátaim, amiken keresztül megtanultam csajozni. Ma sem vagyok Casanova, de az utóbbi 2 évben 7 lánnyal szexeltem (és kb. 20-szal csókolóztam). Ahhoz képest hogy régen milyen gyáva lúzer voltam, aki még egy lányhoz sem mer odamenni, mára már rengeteget változtam és teljesen más ember lettem.

Azt hiszem sok férfi szintén azért is lesz biszex, mert nem tud pinát szerezni magának.

22/F

2015. szept. 17. 14:28
 4/34 anonim ***** válasza:

utsó:

ez azert eleg durva kijelentés, hogy azért fog valaki a férfiakhoz meneküni férfi létére, mert nincs p/na...XD

sosem fordulna meg a fejemben. még ha évek tellnének el ugy h nincs a f/rkam p/nciba.

2015. szept. 17. 14:35
 5/34 anonim ***** válasza:
Én is már közelebb vagyok a 30-hoz és még nem volt kapcsolatom. Elmentem kur.vához. Annyira kívántam. Mindent engedett a szájába a puncijába a popsijába. Vagy háromszor élveztem el benne. Annyira jó volt. Ezt miért nem engedik a hétköznapi nők? Miért kell mindenért fizetni? Miért mondják hogy egy nő is kívánja? Hol van ilyen nő? Vagy miért nem lehet ilyenről nőkkel beszélni? Bár ha nagyon sok pénzem lenne egy ku.rvát tartanék aki csak engem ápolhatna és mindig szexelhetne velem!!
2015. szept. 17. 14:37
 6/34 anonim ***** válasza:

"akit bármilyen utolsó senkiházi gyökér megkaphat némi apróért cserébe"

Azért nem mindenki, tehát ha egy alkesz/drogos valaki megy el hozzá, azt ő is elküldi.

2015. szept. 17. 14:38
 7/34 Secret184 ***** válasza:
6-os persze ebben nyilván igazad van. De érted mire célzok alapvetően. Én amúgy is igényesebb nők társaságát próbálom keresni. Szexpartnert is úgy keresek, hogy lehetőleg próbálom előtte megismerni a lányt/ nőt valamennyire.
2015. szept. 17. 14:41
 8/34 anonim ***** válasza:
34%
2es Én már feladtam a büszkeségem. De legalább pina!! Amikor már véresre vertem a fa.szom és legszívesebben benyúlnál egy szoknya alá és letépnéd a bugyit és nem érdekelne már egy nő ellenkezése mert már annyira kívánod, akkor igenis jobb egy ku.rva. Amikor kivered és fél óra és megint kőkemény. Kibírhatatlan.
2015. szept. 17. 14:46
 9/34 anonim ***** válasza:

4:

Rosszul fogalmaztam.

Nem csak ezért. Sok férfiban ott van a hajlam a biszexre. De én pl csak akkor "vetemedtem rá", mikor 15-16 évesen totál szerencsétlennek és sikertelennek éreztem magam a lányoknál évek próbálkozása után. Szóval ha nem lenne ott bennem a biszex hajlam, akkor nyilván nem próbálom ki. De az is tény, hogy mióta sikeres vagyok a nőknél, azóta nem akarok férfival lenni. Szóval nem 50-50, hanem inkább 80-20 arányban vagyok biszex a nők javára. Ha megint egy lakatlan szigetre/börtönbe kerülnék, ahol csak egy másik férfi van, akkor dugnék vele, de így hogy van punci általában elérhető közelben, így már nem kívánom a férfiakat. Az utcán a nőket nézem meg, nőkbe tudnék szerelmes lenni, nőkkel tudok kapcsolatot elképzelni stb.

6:

Én is így tudom. Akinél voltam az is mondta, hogy küldött már el magától túl dagadt, túl büdös, túl ápolatlan, láthatóan alkohol/kábszer hatása alatt lévőket például. Én külsőre elég rendben vagyok és ápolt is, csak a nők megszólításával volt gond korábban.

2015. szept. 17. 14:56
 10/34 anonim ***** válasza:

Secret, akkor érdemes a beszámolókról keresni, ott vannak nagyon szép és korrekt nők is. Ahogy olvasom, sokukkal nagyobb élmény szeretkezni, mint egy hétköznapi lánnyal. Főleg olyannal érdemes találkozni, aki limitálja a napi vendégeit és 2-3 embernél többet nem fogad. Persze nagyon drága, de sokkal jobb, mint a semmi.

Amelyik lánynak, nőnek meg nem tetszik, azoknak meg azt üzenem, hogy akkor meg-amennyiben nem tetszik nekik-be lehet fejezni a marhaságaikat. ÉRdekes, hogy régebben akkor is bele tudott szeretni egy lány egy fiúba, ha nem volt mesterségesen felduzzasztva az izomzata, nem volt milliós kocsi alatta, nem volt mű az egész megjelenése és nem volt megjátszva az egész viselkedése, amely sokaknál manapság ingázik a nyálas majom és a mellverő keményfiú között. A lényeg az, hogy csak természetes, emberi ne legyen, mert abban nincs semmi különleges és "nehogy már egy ilyen senkiházi lúzerhez bármi közöm legyen!"

2015. szept. 17. 14:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!