Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltál már prostinál? Mi vitt rá, hogy elmenj? Milyen volt?
csakúgy megjegyezném, hogy egy nő se fogja azt hagyni amit ti a prostiknál csináltatok. Egyszerűen azért, mert egy normális egészséges kapcsolatban a férfi nem tárgyként kezeli a nőt.
Elég fárasztó, hogy itt tele van fusztrált férfival, akik csak a nőket szidják, miközben lehet nem véletlen hogy nem volt még senkijük..
"csakúgy megjegyezném, hogy egy nő se fogja azt hagyni amit ti a prostiknál csináltatok."
Mire gondolsz itt egészen pontosan? A csókra, ölelésre, önfeledt szeretkezésre? mi az oka annak, hogy annyir;a démonizálják itt a szexnek ezt a módját? Megtisztálkodva, ágyban; míg pl. vannak olyan kalandok, amelyek lépcsőházban, folyóparton vagy kocsiban történnek, sokszor büdösen/ittasan.
arra gondolok, hogy pl én randizok előtte, mielőtt hagyom hogy a "számba élvezzenek". szeretem, ha látom valakin hogy megőrül tőlem és azt is szeretem, ha én is alig várom már hogy hozzám érjen. Erre gondolok. Ezt egy prosti, max kötelességből teszi..
Lehet én "hétköznapi lány vagyok" (kezdjük ott, hogy ez is milyen már?!) és lehet nincs annyi tapasztalatom, mint egy prostinak, de emiatt nem fogom magam rosszul érezni
11-13:
Egy normális lány is hagyhatja, hogy a szájába/arcára élvezzenek vagy engedheti análba.
20 éves lány, előttem csak 2 férfival volt az életben. Szexeléskor becsukott szeme volt nagyrészt és úgy is élvezett, ennek ellenére:
-Az arcodra mehet?
-Nekem olyat még sosem csináltak. -mondta aranyos és szégyellős hangon. Aztán kihúztam és az arcára élveztem.
Ha arról beszéltél hogy szerinted egy rendes lány nem enged ilyeneket, akkor tévedsz. Ha csak arról, hogy időnek kell ehhez eltelnie, akkor igazad van.
15.11
arról beszélek, hogy mit csináljon az, akinek nem megy a kapcsolatteremtés, vomzalomkeltés? Én pl. teljesen analfabéta vagyok ebből. Rengeteg oldalt olvastam már a nők működéséről,lelkivilágáról, de nekem egyszerűen nem megy!!Én nem keltem fel az érdeklődést, nem néznek rám férfiként. Tét nélkül elbeszélgetek én mindenkivel, de soha nem tekintenek rám szóbajöhető pasiként.
Azt hiszed, hogy talán olyan jó érzés ez? Miközben látom, hogy más, bunkó hülyegyerek, nulla IQ-val semmit nem csinál, mégis odavannak érte és keresztbe nem tesz két fűszálat sem, mégis le akarnak vele feküdni?! Szerinted ez milyen érzés? Vagy az, hogy két napig kell hajtanod azért a pénzért, amit odaadsz egy ilyen együttlétért?
De még mindig inkább ez, mint hogy megalázzanak, semmibe vegyenek, hülyét csináljanak belőled!
nézd, fogalmam sincs. nem tudom, hogy viselkedsz egy nővel, hogyan udvarolsz neki. Nagyon sok múlik a fellépésen, de szerintem ez oda vissza igaz, egy lánynál is fontos a kisugárzás.
Elhiszem, hogy rossz lehet újra és újra átélni az elutasítást, de egy prosti úgy érzed ezen segítene?
Csak annyiban segít, hogy szexelhetek végre. Attól még férfiként nem érzem többnek magamat, viszont maga az, hogy érzek egy női testet, ölelhetem, csókolhatom és szeretkezhetek vele-ez nagyban segít.
Nem udvarlok, mert nem tudok és nekem nem is lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!