Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, akik tapasztaltabb lánnyal vesztettétek el a szüzességeteket, nem bántátok meg, hogy a lánynak nem az első szex volt? Milyen volt tapasztaltabb lánnyal? Volt valami gond? Hány évesek voltatok, mennyi a lány és hányadik partnere voltál?
21 voltam, es nem tudom, hanyadik partnere voltam a lanynak.
Jo volt, es rengeteget tanitot, ami elonyomre valt, tekintve, hogy eleg keson vesztettem el.
Sokat szexeltunk es sok mindent megmutogatott, meg elmondott, hogy hogyan jo neki. Ez a tudas hasznos volt kesobb is.
18 évesen 16 éves lánnyal, akinek második voltam.
Neki az első fiúval nem volt túl jó az élménye, úgyhogy nem sokat tanított nekem. Nagyon szerettem nyalni, ujjazni őt és ő is élvezte. Lelki értelemben azt mondta inkább én voltam az első neki, mert az első barátja nagyon erőszakos és türelmetlen volt a szexben vele.
én életem szerelmével vesztettem el neki már volt előtte több kapcsolata is
mai napig bánt a dolog hogy neki nem én vagyok az első
de ezen már úgysem lehet változtatni
max ha megdugnék valami szűz csajt lehet kevésbé zavarna
ez valószínű soha nem fogom megtenni mert jövőre házasodunk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!