Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Szerintetek sem lehet gond?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek sem lehet gond? Első után késhet?

Figyelt kérdés

barátnőmmel most voltunk együtt először, és gumival csináltuk, el sem mentem, mert amikor megláttuk hogy átszakadt a szűzhártyája abbahagytuk stb, szóval nem is emiatt aggódunk, csak a legelején éppenhogy betettem a végét még akkor gumi nélkül, hogy akkor csináljuk-e, és ő amiatt aggódik hogy most időben meg fog-e jönni neki, vagy ha késik akkor izgulhatunk... előtte megtöröltem a péniszemet és éppenhogy 1x egy picit benyomtam neki gumi nélkül amikor még szűz volt, és az előváladék miatt izgul, mert elvileg lehet benne sperma és már én is, hogy lehet-e gond?

és ez lenne a kérdés hogy lehet-e? mert szerintem nem jött semmi amíg nem volt fent a gumi, és éppenhogy csak a makkom ment be még annyi sem, és rögtön ki is húztam, aztán gumival folytattuk

szerintetek késhet az első alkalom után? vagy az csak az idegesség miatt van? bármilyen ötletet szívesen várunk

2015. júl. 23. 22:42
 1/5 anonim válasza:
szerintem nem lehet semmi baj..gumival szakitottad át neki vagy nélküle? Ne aggódjatok..de ezentul védekezzetek,hogy ne kellejn aggódni..Az előváladéktól lehet teherbe esni főleg ha termékeny időszakban van a lány..sperma pedig legtöbbször akkor van benne ha aznap verte ki és még nem takarodott le a húgycsőről a sperma..
2015. júl. 23. 22:49
 2/5 A kérdező kommentje:

gumival szakítottam át neki, aztán amikor észrevettük hogy vérzik, abbahagytuk, szóval nem mentem el, aznap pedig még nem vertem ki, ezentúl védekezni fogunk ez tuti, a legelejétől, csak jöjjön meg most, mert nagyon izgul és most már én is... holnap kellene megjönnie, aztán reméljük idejében jön, vagy nem késik sokat, mert akkor csak mégjobban meglennénk ilyedve

első után késhet amúgy? vagy szerintetek megfog jönni rendesen? tapasztalatok, további válaszokat várok!

2015. júl. 23. 23:02
 3/5 anonim ***** válasza:
Az első szexuális aktusnak és a menstruációnak köze nincs egymáshoz de egyébként fölösleges magatokat stresszelni ilyeneken főleg hogy egyelőre alaptalan az aggodalmatok hisz még csak most kell hogy megjöjjön neki tehát nem is tudjátok hogy késik e vagy sem ha késik na akkor lehet gyanakodni de én akkor sem erre gondolnék először ennyitől aligha esik teherbe. Még védekezés nélküli beleélvezésnél sem mindig 100%os a terhesség de ez persze nem jelenti azt hogy ezzel játszadozni kell.
2015. júl. 24. 02:14
 4/5 anonim ***** válasza:
Utolsó voltam még annyit hozzáfűznék hogy ellenben a túl sok stressz okozhatja a menstruáció esetleges késését/ elmaradását szóval csak semmi pánik :)
2015. júl. 24. 02:15
 5/5 anonim ***** válasza:
Mielott elvesztettem volna a szuzessegem elotte rendszeres volt a mensim.. Utana mar teljesen felborult a rendszer, aztan sok stressz ert az mar teljesen mas miatt ( munka csalad stb) es mar egy eve h ossze vissza jon meg. Volt h egy honapban ketszer is. De nincs semmi bajom, jarok nogyogyaszhoz, csak stresszes vagyok.
2015. júl. 24. 09:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!