Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Voltál már prostinál? Mi vitt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Voltál már prostinál? Mi vitt rá, hogy elmenj? Milyen volt?

Figyelt kérdés
2015. szept. 17. 14:22
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
mert te is így állsz magadhoz..
2015. szept. 17. 15:50
 22/34 anonim ***** válasza:
Nem, tisztelt beszélgetőtársam. Azért, mert ők így állnak hozzám! Azt felejti el itt mindneki, hogy az önbizalomhiány nem magától alakul ki, hanem tapasztalatok alapján! Amikor sorozatban kapod a lenéző pillantásokat, megjegyzéseket, akkor előbb-utóbb nem marad neked semmi!
2015. szept. 17. 15:54
 23/34 anonim ***** válasza:
Igen segít. Legalább arra az egy órára férfinek érezhetem magam. Nekem kur.va mondta hogy nem sok férfi tudta ennyiszer megdöngetni a punciját. Nem nekem akart kedveskedni. Én volt hogy egy másik lánnyal is voltam amikor kur.vához mentem. Mert az ku.rva azt mondta hogy örül hogy őt választottam mert a"kolléganő" mondta hogy mennyit bírok és ő is kiakarja próbálni. Azt mondta nem csalódott. Ezért jó kur.vához járni. Egy hétköznapi lány meg észre sem vesz és csak elutasít.
2015. szept. 17. 15:56
 24/34 anonim ***** válasza:
jólvan, feladtam. Akkor jobb hogy kurv*hoz jártok, mint hogy normális kapcsolatot létesítsetek
2015. szept. 17. 16:22
 25/34 anonim ***** válasza:
Nem is járnánk. Tudod te feladod mert lelkileg nehéz egy ilyen férfinek. De nagyon sok nő még arra sem ad esélyt hogy négyszemközt beszélgessen. Az hogy te időt szakítottál és volt annyi benned hogy nem kineveted az ilyen férfit azt megköszönöm. Ha látsz egy fickót aki le akar szólítani mosolyog is és boldog ha egy kicsit nevetni lát egy lányt akkor gondolj rám, mert lehet hogy én vagyok.
2015. szept. 17. 16:27
 26/34 anonim ***** válasza:

sose nevettem ki senkit, ha odajött, mert szerintem ez hatalmas dolog.

de őszintén el se tudom képzelni, hogy milyen nő az aki így reagál, szóval elképzelhető, csak egyszerűen nagyon rossz emberekbe "futottál". Én még mindig azt tanácsolom, hogy próbálj meg ezeken túllépni, bármennyire is nehéz és bizalmat adni másnak is! :)

2015. szept. 17. 16:30
 27/34 anonim ***** válasza:

Nem voltam, nem is terveztem..

18/F

2015. szept. 17. 16:40
 28/34 Secret184 ***** válasza:
Hát rólam sok mindent lehet mondani, csak azt nem, hogy nem próbálkozom. Szinte egymás után jönnek a "próbálkozásaim", amik között vannak elég komolyak is. Mivel rendes ember vagyok elég sok nőbarátom van, de valahogy mindig az a vége, hogy "legyünk barátok". És van, akivel tényleg azok is maradunk, de attól még rohadtul idegesítő. Mert nem tudnak rám férfiként gondolni. Férfiasabb egy nagyképű kretén, aki kb. semmibe veszi, mint én, aki megbecsülné és nem úgy bánna vele, mint egy riheronggyal. És emellett még kedves vagyok, aránylag laza, és a külsőmmel sincsen különösebb probléma. Plusz lehet velem beszélgetni millió dologról. Könnyű ujjal mutogatni ránk..
2015. szept. 17. 17:01
 29/34 anonim ***** válasza:
18 és 26 éves korom közt megtettem volna, de akkor nem nagyon lehetett találni őket, mert Ü.K. címen tiltották őket. Egyedül a fővárosban valahol állítólag a Rákóczi tér környékén kellett volna keresgélni. De még a mai napig sem tudom hol, és hogyan? Akkor még internet sem volt, és nőm se 13 évig. Azután megnősültem ,és jöttek a gyerekek, többé nincs és nem lesz ilyenre pénzem, de ha lenne se mennék már olyanhoz, aki csak a pénz kedvéért teszi.
2015. szept. 17. 17:28
 30/34 anonim ***** válasza:
De legalább 26 éves korodra lett nőd. Én 30 vagyok és kilátás sincs rá.
2015. szept. 17. 18:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!