Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Bűn a házasság előtti szex?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bűn a házasság előtti szex?

Figyelt kérdés
2016. jan. 13. 17:52
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/76 anonim ***** válasza:

Sem a mennyországból, sem a pokolból még senki nem jött vissza - pedig neki hinnék...

Úgyhogy: dugunk, mint a nyuszik!

2016. jan. 14. 17:55
 52/76 anonim ***** válasza:

nem különben sincs olyan ,hogy pokol.

Üdv:Egy Ateista

2016. jan. 17. 19:16
 53/76 poiu ***** válasza:
73%
Bűn a szex előtti házasság.
2016. jan. 17. 20:22
 54/76 anonim ***** válasza:
Már miért lenne bűn?
2016. jan. 17. 21:56
 55/76 anonim ***** válasza:
11%
A biblia szerint az,szoval Isten szerint ezt bunnek nyilvanitja. Az ok az,ami igazabol jogos! Mi jogon fekszel ossze masnak a ferjevel/felesegevel. Mert ugye elvileg mindenkinek meg van teremtve a parja,akivel hazassagot fog kotni! Es neked semmi jogod nincs mas leendo hazastarsaval osszefekudni. Az mas kerdes,h ki az,aki ezt be is tartja.en speciel ismerek egy jopar ilyen embert. Igy utolag magam reszerol is jobbnak latom es ha lehetne visszaporgetnem az idot es csak a ferjemmel fekudnek le,mert eddig egyedul o volt az akivel el is tudok menni minden alkalommal szex kozben. Egyik ferfitol sem kaptam szexualisan annyit mint a ferjemtol.szoval en banom,h nem o volt az elso nekem. Masreszt az is kamu,h "fel kell probalni a cipot mielott megveszed" ugyanis ha ket ember szereti egymast oszinten,tiszta szivbol,akkor ugy is jo lesz vele a szex,mert azzal odaado,bizonyos kereteken belul gatlastalan es minden egyes erintest elvez vele,mert szereti ot...!!!
2016. jan. 26. 12:53
 56/76 anonim ***** válasza:
35%
Pont leszarom. A szex rohadt jó, én pedig a mának élek :D
2016. jan. 26. 12:58
 57/76 anonim ***** válasza:
Ja szoval egy magan velemeny miatt le lettem pontozva... Gratulalok! Sztem senkit nem offoltam,vagy nem irtam semmi olyat amiert le kellett vna pontozni! Egy kerdesre valaszoltam a sajat velemenyemmel es tapasztalatommal
2016. jan. 26. 13:02
 58/76 anonim ***** válasza:
hát a kérdés hogy szexelsz valakivel házasság előtt, de rá egy évre lesz házasság, akkor az bűn? Tegyük fel, hogy csakis ő volt az életedben és vele éled le az életed, de a leánykérés később jött mint a szex.
2016. jan. 26. 13:04
 59/76 anonim ***** válasza:

Esetleg annak bűn,aki keresztény. Én nem vagyok az, így nem is nagyon izgat,hogy egy vallás szerint bűn vagy nem bűn.

Egy nagy kitaláció az egész. A pokol se létezik.

2016. jan. 26. 13:22
 60/76 anonim ***** válasza:
Attól függ kivel :'D
2016. jan. 26. 13:54
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!