Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Bűn a házasság előtti szex?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bűn a házasság előtti szex?

Figyelt kérdés
2016. jan. 13. 17:52
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/76 anonim ***** válasza:
Ha meg mindent megkérdőjelezünk, akkor a poklot is, tehát nincs miről beszélni. :D
2016. jan. 13. 18:46
 22/76 anonim ***** válasza:
100%

A biblia ezt így konkrétan említi, hogy a házasság előtti szex paráznaság? De szerintem akkor tényleg az emberek 99%-a mehet a pokolra. :D

Meg pl. ott van, hogy ne lopj, ne hazudj stb, Ha elhozod a lottózóból a tollat akkor már mehetsz a pokolra, ugyanazt a büntetést kapod mint aki kirabolt egy öreg nénit? Vagy ha füllentesz a muterodnak? Most ez a szex meg a paráznaság dolog ugyan az, vannak fokozatok... Van aki összefekszik mindenkivel van aki csókolózik egy buliban, a biblia szerint már ugyanazt a bűnt követték el és mindketten mehetnek a pokolra?

Vagy a sok pap aki kisfiúkat molesztál... :D

Bár ha meggyónjuk a bűneinket akkor úgyis sztornó, esetleg mehetünk a purgatóriumba. :D

2016. jan. 13. 18:48
 23/76 anonim ***** válasza:
23%
Kérdező húzzál már el innen a vallás topikba. Van itt elég holtkóros így is. Egy másik kérdésnél leírtam, hogy a szexuális vonzalom egy nagyon hosszú evolúciós folyamat amit nem fog felülírni egy kétezer éves mese, sem egy Dante nevű olasz köcsög aki egyszer nem mert leszólítani egy csajt és emiatt Ennyi fasságot írt.
2016. jan. 13. 18:49
 24/76 anonim ***** válasza:
Mindenki felhagyna vele és megugrana a házasságok száma az tuti. :D Bár felesleges erről filózni, mert ilyen soha sem lesz.
2016. jan. 13. 18:50
 25/76 anonim ***** válasza:
100%
#23 Végülis a "leszoptam egy pingvint, lehetek terhes?" kérdéseknek sokkal több értelmük van. :D
2016. jan. 13. 18:52
 26/76 A kérdező kommentje:

@18:48

Nem akartam a Bibliát szóba hozni, - anélkül nem lehet a pokolról beszélni? xD - de ha már annyian emlegettétek:

A Pentateuchosban [jaj, de tudományosan beszélek, mi? xD] vagyis a Tórában simán benne van, hogy ha kiderül, hogy egy csaj nem volt szűz házasság előtt, akkor meg kellett kövezni.

Mózes 5. könyve, 22. fejezet, 13-21. versek.

De abba már ne menjünk bele, hogy az Újszövetségen belül ezt hogy kell értelmezni, mert akkor teológiai vitát nyitunk. xD

Maradjunk az eredeti kérdésnél, köszi. :DD

2016. jan. 13. 18:57
 27/76 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a vallas a bun.

A szex nem. Na persze csak akkor ha a masik is beleegyezik.

2016. jan. 13. 18:59
 28/76 anonim ***** válasza:
Istenem ennyi hülyét!!!
2016. jan. 13. 18:59
 29/76 A kérdező kommentje:
LOL :D
2016. jan. 13. 19:00
 30/76 anonim ***** válasza:
Nem vagyok benne, hogy valaha is leszek házas szóval, ha így szexelek, akkor az már nem számít házasság előtti szexnek, tehát nem kerülhetek a pokolra! :D
2016. jan. 13. 19:00
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!