Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan férfi, nő aki már dobta be közösbe a párját, szex terén?
Vagy egyszerűen csak megengedte, hogy egy másik sráccal, nővel is lefeküdjön a párja és ilyen módon akarta kielégíteni a felesége, férje, barátnője, barátja vágyait?
Sérült utána a kapcsolat?Lelkileg, hogy éltétek meg utána?
Egy teljesen szexalapú kapcsolatom volt egy csajjal kb egy hónapig. Ő szexmániás volt. Egyszer elrángatott egy swinger jellegű buliba (nem klub, csak buli vmi netes fórumnak). Azt mondta, mondjam azt h őt én hoztam gangbangre, mintha a szubmisszív csajom lenne, v mittom. Közbe ő akarta. Végülis ingyen fogyaszthattunk cserébe piát. Igazi gangbang nem lett, 2 csávó dugta meg, de semmi extra, és nem is egyszerre. A legtöbben párok voltak ott, és csak nézelődni.
Engem nem zavart a dolog, mármint aznap már nem volt kedvem vele szexelni, csak pár nap múlva, miután biztos lettem benne h már jópárszor kimost amagát "ott".
Kicsit sajnáltam, mert engem nem hozott lázba, ő meg nem azt kapta, amit várt. Aztán szétmentünk, de nem emiatt. Csak ő kiment külföldre. Remélhetőleg ott nyitottabbak az emberek és talált olyan társaságokat ahol kiélheti ezeket a vágyait.
De ha normál barátnő lett volna, akit szeretek, soha nincs aza pénz h ilyenbe belemenjek.
Közösbe bedobni használati tárgyakat szoktak.
Már legalább ne így mondanád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!