Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hany éves kortól ciki ha szűz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hany éves kortól ciki ha szűz egy fiú, avagy szűz egy lany?

Figyelt kérdés

2016. jan. 2. 22:40
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Ezen a kérdésen újabban én is elég gyakran elgondolkozom, de aztán arra jutok, hogy majdnem 19 évesen semmivel sem vagyok elkésve, viszont nem fogok "divatból" lefeküdni valakivel..

19/L

2016. jan. 2. 23:24
 12/18 anonim ***** válasza:
Örülök, hogy te is így gondolod :)
2016. jan. 2. 23:25
 13/18 anonim ***** válasza:
Olvastad a kérdést, amihez írtál? Hol van említve a házasság, és az hogy divatból kell szexelni? Ki beszélt házasságról? Ha egy egyszerű példával meg lehet cáfolni valamit, miért írsz tök oda nem illő dolgokat és miért beszélsz feltételes módban valamiről, hogy undorító lenne, mikor teljesen megszokott és elfogadott? Boldogtalan házasságok, tönkrement gyerekkorok lettek az okai annak a maradi felfogásnak, mait képviselsz, miszerint muszáj azzal a valakivel maradni mindenkinek akkor is, ha már fél év múlva kiderül, hogy élhetetlen vele lenni hosszú távon. Aztán persze lehet válni meg egyedül nevelni, de ez akkor is a fontos, mert ennek így kell lennie! prűd
2016. jan. 3. 00:29
 14/18 anonim válasza:
Annyira imádom, hogy minden ilyen kérdésnél felhozzák ezt a "jó, de 100 éve már 15 évesen szültek". Hja, csak azóta "kicsit" átalakult a társadalom, mások a viszonyok, mások az emberek. Teljesen hülyeség a 100 évvel ezelőtti dolgokhoz hasonlítanunk a mai szexualitást.
2016. jan. 3. 17:00
 15/18 anonim ***** válasza:
De én épp azért hoztam fel, hogy mutassam milyen értelmetlen dogmatikus szabályokkal irányítani a kapcsolatokat.
2016. jan. 3. 21:27
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Épp ez a lényeg! A mai társadalomban pont az lenne a lényeg, hogy nem adnak férjhez 15-16 évesen a szüleid, így neked van jogod eldönteni, hogy kivel mikor mit csinálsz. Ha pl. 15 évesen úgy gondolod, hogy találkoztál valaki olyannal, akit szeretsz, és lefeküdnél vele, akkor hajrá. De ha nem találtál ilyen embert pl. 20 évesen sem, akkor ne szexelj csak azért, mert körülötted már mindenki csinálja. És ennek nem szabad cikinek lennie. És itt szó sem volt arról, hogy várni kell a házasságig, vagy hogy csak azzal az emberrel csinálhatod, akivel nyugdíjas korodban is együtt leszel, hanem hogy azért legyetek együtt (bármilyen értelemben véve), mert TI KETTEN úgy akarjátok. És ezt nem a világnak, a környezetednek, vagy az épp aktuális divatnak kell eldöntenie. Csak neked/nektek kettőtöknek.

11-es voltam

2016. jan. 3. 23:10
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Ez tök jó értékrend, és milyen ellazult lenne mindenki egy ilyen világban. Viszont sajnos amit első válaszoló írt a 25 évvel (még egész baráti), az akkor is ott lesz, ha páran legyintünk rá és semmisnek vesszük. Kiindulnak belőle, következtetnek, hogy valaki miért nem jutott el oda, és ha valaki érzi, hogy le van maradva már és csak ő szűz a társai közt, az akkor neki bizony rosszul esik. Tárgyilagos a kérdés. Persze lehet örülni annak, hogy nem feküdtünk le egy csövessel, de ez a kijelentés a mai társadalomnak a meghazudtolása. Lehet mondani, hogy nem ciki, de ha ezt azonos korúak előtt gáz felhozni, pironkodva lehet csak elmondani akkor tök fölösleges ignorálni ezt a tényt. Innen biztosíthatok mindenkit, hogy a kérdező erre volt kíváncsi, hogy milyen benyomást kelt, nem arra, hogy mi a legbölcsebb. Amúgy a 19 az nem is ad okot arra, hogy annyira zavarjon. Ezt megkérdezném akkor is, ha már egy felnőtt munkahelyen vagy és házas emberek vesznek körül, kicsivel jobb példa.
2016. jan. 3. 23:52
 18/18 anonim ***** válasza:

Lányoknál nem ciki igazából... Azért 25 felett már furcsálljuk mi srácok, tényleg ritkaságszámba mennek az ilyen lányok. Én kettővel találkoztam, és kissé pszichológiai esetek voltak az tuti :D Külsőre még rendben is voltak, de...

Szóval van oka a szüzességnek, engem nem zavarna... bár nekem eddig 3 szűz barátnőm is volt, és nincs türelmem már ehhez. A fő probléma az volt velük, hogy nem jutottam el a szexig mindig. Pedig türelmes vagyok, nem ez a legfontosabb számomra... csak már inkább egy tapasztalt lánnyal akarok kezdeni, nem félős szüzekkel, akik fekszenek mint egy botsáska.

Persze a szerelem felülírna mindent, ha belészerettem és lelkileg-szellemileg is a társam, akkor lehet 30 éves szűz is felőlem, várnék rá egy évet is :)

A probléma az szokott lenni, hogy valamiért nem működik és vagy ő szakít vagy én. Szóval elméletben, papíron szép dolog a 20 év feletti szüzesség, amúgy inkább problémás esetek.

2016. jan. 24. 22:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!