Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hany éves kortól ciki ha szűz egy fiú, avagy szűz egy lany?
Ezen a kérdésen újabban én is elég gyakran elgondolkozom, de aztán arra jutok, hogy majdnem 19 évesen semmivel sem vagyok elkésve, viszont nem fogok "divatból" lefeküdni valakivel..
19/L
Épp ez a lényeg! A mai társadalomban pont az lenne a lényeg, hogy nem adnak férjhez 15-16 évesen a szüleid, így neked van jogod eldönteni, hogy kivel mikor mit csinálsz. Ha pl. 15 évesen úgy gondolod, hogy találkoztál valaki olyannal, akit szeretsz, és lefeküdnél vele, akkor hajrá. De ha nem találtál ilyen embert pl. 20 évesen sem, akkor ne szexelj csak azért, mert körülötted már mindenki csinálja. És ennek nem szabad cikinek lennie. És itt szó sem volt arról, hogy várni kell a házasságig, vagy hogy csak azzal az emberrel csinálhatod, akivel nyugdíjas korodban is együtt leszel, hanem hogy azért legyetek együtt (bármilyen értelemben véve), mert TI KETTEN úgy akarjátok. És ezt nem a világnak, a környezetednek, vagy az épp aktuális divatnak kell eldöntenie. Csak neked/nektek kettőtöknek.
11-es voltam
Lányoknál nem ciki igazából... Azért 25 felett már furcsálljuk mi srácok, tényleg ritkaságszámba mennek az ilyen lányok. Én kettővel találkoztam, és kissé pszichológiai esetek voltak az tuti :D Külsőre még rendben is voltak, de...
Szóval van oka a szüzességnek, engem nem zavarna... bár nekem eddig 3 szűz barátnőm is volt, és nincs türelmem már ehhez. A fő probléma az volt velük, hogy nem jutottam el a szexig mindig. Pedig türelmes vagyok, nem ez a legfontosabb számomra... csak már inkább egy tapasztalt lánnyal akarok kezdeni, nem félős szüzekkel, akik fekszenek mint egy botsáska.
Persze a szerelem felülírna mindent, ha belészerettem és lelkileg-szellemileg is a társam, akkor lehet 30 éves szűz is felőlem, várnék rá egy évet is :)
A probléma az szokott lenni, hogy valamiért nem működik és vagy ő szakít vagy én. Szóval elméletben, papíron szép dolog a 20 év feletti szüzesség, amúgy inkább problémás esetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!