Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hany éves kortól ciki ha szűz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hany éves kortól ciki ha szűz egy fiú, avagy szűz egy lany?

Figyelt kérdés

2016. jan. 2. 22:40
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
63%
25 :D szerintem ez a szám korrekt
2016. jan. 2. 22:41
 2/18 anonim ***** válasza:
93%

Nincs olyan, hogy ciki!

Ez nincs korhoz kötve. Mindenki akkor veszítse el a szüzességét, ha megtalálta élete párját és vele akarja leélni az életét. Ez nem egy verseny, vagy menőzés...

Hány éves vagy, kérdező? Fiú vagy lány?

2016. jan. 2. 22:46
 3/18 A kérdező kommentje:
16f
2016. jan. 2. 22:51
 4/18 A kérdező kommentje:
Szuz
2016. jan. 2. 22:51
 5/18 anonim ***** válasza:
90%
Én azt mondom, várd meg az igazit, és csak vele csináld
2016. jan. 2. 22:54
 6/18 anonim ***** válasza:
49%

"Nincs olyan, hogy ciki!

Ez nincs korhoz kötve. Mindenki akkor veszítse el a szüzességét, ha megtalálta élete párját és vele akarja leélni az életét. Ez nem egy verseny, vagy menőzés... "

Ahha szerintem is. Még sose láttam ilyet, ahol így történt volna.

2016. jan. 2. 22:56
 7/18 anonim ***** válasza:
93%

Azért, mert már sajnos eltorzult a mai világ. Mindenki lefekszik mindenkivel.. Pedig régen mindig így volt, és az volt a szép.

Kinek kellene egy olyan lány, akiben már más is járt, és kinek kellene egy olyan fiú, aki már másban is járt..

Ez egy olyan intim dolog, amit csak egy emberrel élhet meg mindenki.

2016. jan. 2. 22:59
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom de en par honap es 19 leszek es mar kezdem kicsit cikin erezni a dolgot fiu letemre szerintem ciki is csak eddig nem nagyon ereztem annak
2016. jan. 2. 23:07
 9/18 anonim ***** válasza:
49%
De akkor 16-18 éves korukban férjhez adták őket meg mi ez a használt ruha elv? áhh hagyjuk. Csak azt akartam megvilágítani hogy mennyire álszent azt kijelenteni, hogy soha sem ciki senkinek. Megnézem azt a 40 éves úriembert, aki elégedett mosollyal, büszkén hajtja álomra a fejét a tudattal. De azt a 30-as nőt is, aki természetesnek látja. vicc
2016. jan. 2. 23:10
 10/18 anonim ***** válasza:
31%

Nem 40 éves emberekről van itt szó, meg nem is 30 éves nőkről, hiszen akkor már házasok az emberek.

Nem hiszem, hogy te szívesen feküdnél le nem szűz lánnyal. Undorító lenne. Csak a férjének kellene tartogatnia magát.

2016. jan. 2. 23:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!