Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Prostihoz menni ciki szerintetek ebben a helyzetben? Többi lent.
19 éves vagyok, szűz. Valahogy mindig elkerültek a párkapcsolatok, alkalmi kapcsolatok,pedig szerintem nem vagyok rossz pasi. Okos, intelligens, kedves vagyok és ezt most nem egoizmusból mondom, sok embertől megkaptam ezeket a dícsérő szavakat. De a lényeg a lényeg, sajnos még nem volt szexuális kapcsolatom.
Ma délután elgondolkoztam rajta hogy keresek valami lányt hogy megtörténjen az első, vagy esetleg csak orális szexre. Szerintetek gáz lenne így elveszteni? Tudom hogy a fertőzésektől is tartani kell, szóval van kockázat. De már nagyo el szeretném veszíteni. Biztos hogy nem járnék el máskor is örömlányokhoz csak most az egyszer.
kedvesség nem egyenlő a papucssággal. (Kifejtenéd miért egyenlő?)
Egy férfi attól férfi hogy vannak céljai, magabiztos, egyenes, stb.. De e mellett lehet gyengéd a nőkkel, olyan aki segít az elesetteken, bajba jutottakon. Számomra ez a kedvesség. A törtető alakok általában sznobok, nagyképűek, lenézik a szegényebbeket. Na én ezeket nem tudom tisztelni.
A papucsságnak semmi köze a kedvességhez
Szerintem egy franciára nyugodtan elmehetsz, legalább megtapasztalod milyen jó is a dolog. És arra is rájössz, hogy mennyire nem úgy van ez a prostizás mint ahogy itt ezek az erkölcscsőszök hangoztatják meg ugranak mindenféle prostis kérdésre. Nem kell tartani a fertőzéstől elkéred a legújabb vizsgálati eredményeit és meg is nyugodhatsz :D
Jó lesz meglátod, természetesen nem útszélihez kell menni hanem videkilany.hu vagy rosszlanyok.hu
". De e mellett lehet gyengéd a nőkkel, olyan aki segít az elesetteken"
Nemcsoda hogy 19 évesen szűz vagy, öcsém ilyen szövegeket... Menj akkor prostihoz és szedj össze tífuszt vagy herpeszt.
Nyugodtan elmehetsz prostihoz, nincs abban semmi, rengeteg férfi jár hozzájuk, igaz, főleg a házasok. Pesten rengeteg jó szolgáltató lány van, ki lehet fogni 10/10-eseket kinézetre és az action tekintetében is. Igaz, legalább ugyanennyi a sz*r is. A fertőzésektől sem kell annyira tartani (bár terjengenek pletykák olyan lányokról, akik gumi nélkül is vállalják, na ott már van kockázat rendesen, de ezek általában a legalja szutyok k*rvák, olyat Te úgyse választanál). De a szolgáltatók többsége teljesen normális, és jobban parázik a fertőzésektől mint Te, rendszeresen járnak szűrésre, ügyelnek a higiéniára stb. Ha már rászánod magad, akkor sztem ne csak orált kérj, hanem full szexet, és ne valami unott fap*csát válassz, mert az nagyon kiábrándító tud lenni.
Amúgy az meg full kamu női duma, hogy kedves, gyengéd pasira vágynak. Az a nagy büdös helyzet, hogy valójában egy izmos, rámenős, gátlástalan, erőszakos vadkan kell nekik, aki jól megrakja a pi*ájukat. A szexualitásunk meglepően hasonlóan működik az állatvilághoz, szóval felejtsd el a romantikus képzelgést egy és mindenkorra, légy gátlástalan, rámenős, lökd a csajoknak a süket rizsát, és gyúrd ki magad (ha még nem tetted meg)!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!