Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Prostihoz menni ciki szerintetek ebben a helyzetben? Többi lent.
19 éves vagyok, szűz. Valahogy mindig elkerültek a párkapcsolatok, alkalmi kapcsolatok,pedig szerintem nem vagyok rossz pasi. Okos, intelligens, kedves vagyok és ezt most nem egoizmusból mondom, sok embertől megkaptam ezeket a dícsérő szavakat. De a lényeg a lényeg, sajnos még nem volt szexuális kapcsolatom.
Ma délután elgondolkoztam rajta hogy keresek valami lányt hogy megtörténjen az első, vagy esetleg csak orális szexre. Szerintetek gáz lenne így elveszteni? Tudom hogy a fertőzésektől is tartani kell, szóval van kockázat. De már nagyo el szeretném veszíteni. Biztos hogy nem járnék el máskor is örömlányokhoz csak most az egyszer.
Sose értettem miért jó fizetni az első szexért. :)
Nem lenne jobb úgy visszagondolni erre, hogy egy olyan lánnyal csináltad, akit szerettél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!