Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1 hónap után se kíváncsiak rá? Nem ciki? Volt már valaki ilyen helyzetben?
A fiú szülei már rég ismernek, de az én szüleim még nem akarják megismerni őt. (Pedig a fiú mindig kérdezi, mikor mutatom be.)
L
Ha tippelnem kéne, azért nem akarják megismerni amiért az enyémek sem... mert csak a pasid, és nem komoly a dolog. Valószínűleg fiatal is vagy.
Az én családom csak egy férfit ismert meg, a férjemet. Akkor mutattam be, amikor már több hónapja a vőlegényem volt. 24 éves voltam akkor.
Előtte lévő komolytalan kapcsolatokat, pasikat nem mutattam be. Mi a fenének ismerjenek meg mindenkit? Csak azt ismerték meg aki fontos, és az életem része lett. Szerintem a te szüleid is így vannak vele.
Persze mindig mondta anyám, hogy ő pasit, csak az esküvőn akar megismerni... aztán már 2 hónap után rágta a fülemet hogy mikor hozom el, mert leesett neki hogy komoly a dolog. (lánykérés megvolt addigra). És végül is 5 hónaposak voltunk amikor bemutattam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!