Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy 17 éves fiú egy 13 éves (2 hónap múlva 14) lánnyal jön össze, az mennyire ciki? Ha nincsen szex, az ugye nem büntethető?
Figyelt kérdés
Nagy nehezen végre sikerült bnőt találnom magamnak, de egy kicsit félek, hogy hibát követek el egy 13 évessel járni. De ha bele gondolok, hogy mikor már 20 leszek, Ő akkor 17 lesz és akkor már az normálisnak számít, akkor ez a gondolat megnyugtat. Vélemények?2011. nov. 26. 22:36
1/24 anonim válasza:
Nem te voltál az a debil, aki pár napja még öngyilkos akart lenni? Annál egy fokkal jobb.
2/24 A kérdező kommentje:
De, épp ezért örülök ennek a kapcsolatnak és igazából engem nem érdekel, hogy hány éves, meg a kinézet meg a lakhely se számít, nekem az a fontos, hogy engem elfogadjon olyannak amilyen vagyok, de másoknak erről mi a véleménye?
2011. nov. 26. 22:39
3/24 anonim válasza:
Ilyen alapon egy hétévessel is normális lenne, mert mire 30 lesz és te 40, már rendben lesz.
4/24 anonim válasza:
Így egy kicsit fura, de ha a gondolatmenetedet követjük, amikor ő 20 ,akkor te 23, az már teljesen jó.
De azért ne feltétlenül úgy állj hozzá mintha korod béli lenne,lehet,hogy ő csak barátkozik!
Ha nincs szex és tapi, nem büntetendő.
5/24 A kérdező kommentje:
Nem hinném, hogy csak barátkozni akarna, mondta, hogy szeret, meg meg is kérdezte, hogy járnék-e Vele.
2011. nov. 26. 22:56
6/24 anonim válasza:
Hát ha még nem volt csajod, akkor szerintem nem akarnál vele egyből lefeküdni. Nyugodtan szerintem még a tapizás is belefér. De ne az 1 nap mert azt hinné hogy neked szex kell. Próbáljátok meg :)
7/24 anonim válasza:
hát ha a hugommal csinálnád kezedlábad eltörném. majd 5év mulva rendbe lenne most nem.szerintem
8/24 anonim válasza:
Teljesen rendben van ez. Csak gratulálni tudok neked.
Én is rég keresek barátnőt, de sajnos úgy néz ki a kutyának sem kellek.
21/F
9/24 anonim válasza:
miért a szex merül fel rögtön??ha egy két hét után megfekteted akkor nem hinném hogy hú de nagy szerelem. mindennek megvan a maga ideje...
ha szereted miért lenne baj hogy van korkülönbség???
18L
10/24 A kérdező kommentje:
Nekem nem baj, de mai is mondta egy hülye kú.rva vkinek, flegma hangon, hogy egy 13 évessel vagyok együtt és én meg véletlenül meghallottam
2011. nov. 28. 22:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!