Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez ciki?
Nem olyan vészes ha kapcsolatra kell és nem szexre vannak durvábbak csak okosan a szülőkkel.
20/F
én még a 16 évesen is gondolkodnék :D,nem szeretem a túl nagy korkülönbséggel járó nézeteltéréseket
de te tudod
nem a korkülönbség a nagy itt, hiszen az csak 3-4 év, hanem az eltérő életszakaszok
az egyik még gimibe megy, a másik már egyetemre... talán 4 év múlva több jövője lenne köztük egy kapcsolatnak, addig meg békén lehetne egymást hagyni
Szerintem ez teljesen jó. Én is 14 éves lánynak udvaroltam.17évesen.
Lehet pedofilság ,de nekem jobban bejönnek, mint a korom beliek.
Ha érettebb a lány,és a fiú nem csak döngetni akarja,akkor okés.
Én 15 évesen (1 hónap híján 16 voltam:P) összejöttem egy 21 éves fiúval...voltak jópáran,akik azért néztek egyet,mikor megtudták a korom.Eleinte zavart kicsit a korunk,de különösebb probléma nem volt ebből..ő úgy tartotta,hogy érettebb vagyok,ezért is pl. tetszettem meg neki,azt mondta.
(Amúgy már szakítottunk,de nem a kor miatt,hosszú.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!