Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem értem a viselkedését.1 hónap alatt ennyit változik valaki?
A történetem a következő:
Adott a lány (én) és a barátom. 1 hónapja jöttünk össze, de már elég régóta ismerjük egymást. Az első 2 hétben minden nagyon jó volt, ahogy a nagy könyvben meg van írva, de utána elkezdett hanyatlani a dolog. Nem csókol meg, hétvégén tudunk csak együtt lenni, de akkor se én vagyok a fontos, hanem mindenki más... Kérdeztem tőle, hogy van e valami baj, de azt mondja, hogy semmi. Lehet, hogy neki ez csak ilyen 'fellángolás' volt?
Ha már az elején ilyen problémák vannak, én hagynám az egészet! Mi 9 éve vagyunk együtt, és az első ilyen bajok, mint nálatok 7 év után jöttek, de megbeszéltük és azóta semmi baj!
HA meg már most tagadja a tagadhatatlant én hagynám! Biztos találsz magadnak mást, aki jobban értékel!
Így már én is jártam. 3 hónapig ,,voltunk" együtt. 1 hónapig minden szép volt és jó, aztán azt vettem észre, hogy már nem keres, más csajokkal flörtöl. De akkor voltam túl egy komoly kapcsolatomon és túl hamar beleugrottam egy komolytalan srác csapdájába. Megbántam, hogy lefeküdtem vele, meg úgy az egészet. A végén még lelkiszemetesládának használt, aztán közölte, hogy ő a szeretleket nem úgy gondolta. És jó nekem, hogy én tudok szerelmes lenni, örüljek neki...
Már azóta van normális párom, akivel együtt élek, de nem volt könnyű kihevernem a megaláztatást.
26N
Kedves második,
én is ezt veszem észre rajta, hogy az első 2 hétben nagyon lelkes volt. Mondjuk neki ott van az 1 éves fia és az exe akiket rendszeresen látogat. Talán ez is benne van, hogy túl hamar ugrott bele velem a kapcsolatba.
Fiatalok vagytok, ilyen korban gyorsan múlik a szerelem. Lehet h vége. De persze attol még lehet h szeret, csak nem mutatja ki...
xoxoxoxoxo
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!