Nem ciki az, hogy ha nagyon kicsi korkülönbség van a 2 gyerek közt? Pl 15-16 hónap?
A testvérem és köztem 1 év, 1 hónap, és 1 nap különbség van!
nagyon utáltam gyerekként, mert én vagyok az idősebb, de egy osztályba jártunk, minden együtt történt velünk!
Ellopta a gyerekkoromat!
Anyámnak is nagyon nehéz volt, nagyon sokszor mesél erről, képzeld el, az egyik kicsi, a másik pici!
Most viszont nagyon szeretem, hogy majdnem egyidősek vagyunk, szépen csendben együtt öregszünk!
Jól gondold át, ha még nem késő, ma már mások a körülmények, talán kicsit könnyebb, de az elvárások viszont sokkal nagyobbak, biztosan nagyon nehéz lesz két picúrral.
Mások meg mit mondanak? - kit érdekel!
köztem és az öcsém között 3 hét híjján egy év a külömbség. nekünk nagyon jó volt, a féltékenységet hírből sem ismertük(ma sem). hogy anyu hogy élte túl az elsőpár évet azt nem tudom, én mindenesetre megemelem a kalapom.
amúgy a kis és nagy különbségnek is megvannak az előnyei és hátrányai. a másik öcsém 11 éves koromban született, az is tök jó.
amúgy ez nem cikiség kérdése. ezt neked kell eldönteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!