Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nem ciki az, hogy ha nagyon...

Nem ciki az, hogy ha nagyon kicsi korkülönbség van a 2 gyerek közt? Pl 15-16 hónap?

Figyelt kérdés
nem szólják meg az ember ez miatt az orvosok, védőnő, szomszédok?
2009. okt. 23. 19:55
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha neked ez nem okoz gondot, akkor teljesen mindegy, hogy ki mit gondol erről. A gyerekeim között 14 év korkülönbség van, van aki szerint ez meg sok. Mindig lesznek akik szerint túl kevés vagy éppen túl sok a korkülönbség két gyerek között. Nem kell ezekkel a véleményekkel foglalkozni.
2009. okt. 23. 20:00
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez mindenkinek a magánügye,nem kell velük foglalkozni,hisz magadnak szülöd nem nekik.Nálunk a dokim nem ajánlotta a köv.terhességet legalább 1 évig.
2009. okt. 23. 20:03
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Ezt mindenki maga döntse el,hogy fogja-e birni?!Mások véleményével nem kell foglakozni!!!!!!!!!!Mi a párommal azt beszéltük meg,hogy 2-2,5 év legyen a gyerköcök között.Nekem is mondták,hogy ez kevés.De hagy döntsem már el én!!!
2009. okt. 23. 20:14
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

A testvérem és köztem 1 év, 1 hónap, és 1 nap különbség van!

nagyon utáltam gyerekként, mert én vagyok az idősebb, de egy osztályba jártunk, minden együtt történt velünk!

Ellopta a gyerekkoromat!

Anyámnak is nagyon nehéz volt, nagyon sokszor mesél erről, képzeld el, az egyik kicsi, a másik pici!

Most viszont nagyon szeretem, hogy majdnem egyidősek vagyunk, szépen csendben együtt öregszünk!

Jól gondold át, ha még nem késő, ma már mások a körülmények, talán kicsit könnyebb, de az elvárások viszont sokkal nagyobbak, biztosan nagyon nehéz lesz két picúrral.

Mások meg mit mondanak? - kit érdekel!

2009. okt. 23. 20:22
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Az tök mindegy mit szólnak. Ilyennel nem kell foglalkozni. Különben meg ez az új divat. Az én gyerekeim között 20 hónap lesz, de már most rettegek, hogy mi vár rám, de csak túlélem. Hát ha belegondolok, hogy a most 16 hónapos fiam mellé már itt lenne most a huga, bele is rokkannék az biztos. Én csak abban bízom, hogy addig még okosodik míg jönnek a változások....
2009. okt. 23. 20:56
 6/14 anonim ***** válasza:
16 hónap van a 2 gyerek közt,a védőnő és a dokinő még jónak is tartja.Mások mit mondanak az nem érdekel,mi akartuk hogy hamar jöjjön a tesó.Sok sikert!
2009. okt. 23. 21:05
 7/14 anonim ***** válasza:
Czeizel egyszer mondott valami olyasmit, hogy ilyen kicsi korkülönbségnél nagyobb az esély arra, hogy a második baba koraszülött lesz. Különben senkinek semmi köze hozzá. Mi a pici 9 hónapos kora körül szeretnénk elkezdeni próbálkozni a tesőval
2009. okt. 23. 21:19
 8/14 anonim ***** válasza:
Szia! Nálunk 15 hónap van, az egyik 3 éves múlt, a másik 4 múlt, de olyanok, mint az ikrek. Eleinte elég nehéz volt, de most már örülök, hogy így alakult.
2009. okt. 23. 21:32
 9/14 anonim ***** válasza:

köztem és az öcsém között 3 hét híjján egy év a külömbség. nekünk nagyon jó volt, a féltékenységet hírből sem ismertük(ma sem). hogy anyu hogy élte túl az elsőpár évet azt nem tudom, én mindenesetre megemelem a kalapom.

amúgy a kis és nagy különbségnek is megvannak az előnyei és hátrányai. a másik öcsém 11 éves koromban született, az is tök jó.

amúgy ez nem cikiség kérdése. ezt neked kell eldönteni.

2009. okt. 23. 21:37
 10/14 anonim ***** válasza:
Van egy barátnőm, akinél 10,5 hónap van a fiúk között. Az első akciónál megfogant a 2. gyerek. Duma volt persze hogy nem normálisak, de ezt döntsék el ők. Nem volt könnyű, mert pici volt a baba és már úton volt a következő. Szerintem ez mindenki magánügye. Amúgy az orvosok is néha beszólnak. Tavaly volt egy középidős vetélésem (5. hónap) most rá egy évre újra teherbeestem. Mentem a kötelező belgyógyászati vizsgálatra ahol a doki úgy fogadott hogy "ez gyors volt". Néztem rá hülyén hogy miről beszél? Megnézte a kiskönyvemet és akkor látta benne hogy a tavalyi terhességem hogy végződött. Akkor bocsánatot kért.
2009. okt. 24. 06:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!