Nem ciki az, hogy ha nagyon kicsi korkülönbség van a 2 gyerek közt? Pl 15-16 hónap?
szia! ciki, nem ciki, az én babáim között is 15 hónap korkülönbség lesz :) eddig nem vettem észre, hogy megszólnának. egy néni egyszer megjegyezte a játszótéren, hogy hú, nagyon nehéz lesz (a lányánál is ez volt állítólag), mire finoman mondtam neki, hogy most már nem tudom visszacsinálni :) akkor észre is vette magát, elkezdett pozitív dolgokat mesélni.
szerintem nem ciki egyébként.
szerintem nem ciki, max. nehezebb az anyukának az elso 1-2 év, foleg, ha nincs segítsége. idegeneknek meg semmi kozuk hozzá, az orvosnak is csak max annyi, ha az elozo terhesség miatt még várni kellett volna.
barátnoméknél is így van, kicsi kulnbség, igy látom, hogy nagyon kell szerveznie a napját és beosztani, hogy mindenre jusson ideje, de a most 2 éves nagylány is tudja, hogy nem egyedul van, és nagyon szépen játszik a 9 honapos hugicájával:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!