Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha egy 17 éves fiú egy 13...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy 17 éves fiú egy 13 éves (2 hónap múlva 14) lánnyal jön össze, az mennyire ciki? Ha nincsen szex, az ugye nem büntethető?

Figyelt kérdés
Nagy nehezen végre sikerült bnőt találnom magamnak, de egy kicsit félek, hogy hibát követek el egy 13 évessel járni. De ha bele gondolok, hogy mikor már 20 leszek, Ő akkor 17 lesz és akkor már az normálisnak számít, akkor ez a gondolat megnyugtat. Vélemények?
2011. nov. 26. 22:36
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
nyugi én hallottam már olyat is, hogy 25 éves fiú volt egy 13 évessel
2011. nov. 28. 22:44
 12/24 A kérdező kommentje:
Én meg olyanról, hogy 31 éves volt egy 13 évessel, de ez vhogy nem nyugtat :S Elég szar iskolába járok, ami tele van droidokkal és szarul érzem magam a hülye beszólásaik miatt, pedig nem kéne, mert semmi közöm hozzájuk, de akkor is :S Am. sincsenek nagyon barátaim, jót tenne nekem ez a kapcsolat, ha hagynának békén :(
2011. nov. 28. 22:47
 13/24 anonim ***** válasza:

Le kell őket szarni, mindig a legszürkébb emberekből lesznek a legnagyobb királyok. pl: egyik haverom középsuliban tök nyomorék volt, ma a Barátokköztben forgat meg Kubában, Mexikóban, de a suli nagy alfahímjei egy kib@szott pénztár mögött rohadnak napi 10 órában minimálbérért.

A csajról meg annyit, hogy hajrá, 3 év az semelyik korosztályban nem para, 1 hónap múlva meg már legálisan is szexelhettek :-), szal a lényeg az, h tegyél mások véleményére, csak azzal törődj ami neked jó, a magad ura vagy!

Hajrá! ;)

21/F

2011. nov. 28. 22:57
 14/24 anonim ***** válasza:
Egyik ismerősöméknél a lány 14 volt, a fiú meg harmincvalamennyi amikor összejöttek.
2011. dec. 15. 19:26
 15/24 anonim válasza:
Szia, a helyedben nem stresszelnék ezen, ha szeretitek egymást, más véleményét le kell sza.ni..A párom 28 éves én pedig 18/L eleinte engem is zavart a mások véleménye, főleg a barátaimé, de megtanultam, h ha boldog akarok lenni azzal akit szeretek, akkor mások nak is elkell fogadniuk és nem szabad mások szavára figyelni.. a szüleim elfogadták, mi szeretjük egymást és más nem is számít csak ti kettem...
2011. dec. 17. 00:35
 16/24 A kérdező kommentje:

Utolsó! Én szeretem, de piszkálnak Vele :'(

Nem kényszerből jöttem össze Vele, előtte alaposan átgondoltam. És ink. menj aludni, ahelyett, hogy az idősebbeket oltogatod, nyomorék kis ge.ci :@

2011. dec. 17. 00:40
 17/24 anonim ***** válasza:
Szex büntetendő, a tapi vagy a csók nem!
2011. dec. 17. 00:41
 18/24 anonim ***** válasza:
egy 13 éves lányt nehogy komolyan vegyél :) ha nincs valami extrém eset, vagy nem egy rendes kivétel, akkor másfél nap múlva is megunhat mondván, hogy túl jó vagy hozzá. 17 éves vagy ne a hosszútávú kapcsolatokra gondolj, hanem tudd meg milyen a sex (persze ha betöltötte a 14-et, mert előtte fajtalankodásnak minősül, és arra is vigyázz, hogy 18 éves koráig semmilyen intim fotót ne csináljatok egymásról) Remélem vagy olyan okos, hogy hallgatsz rám és nem olyan inbecilis mint a többi 17 éves fajankó.
2011. dec. 17. 02:14
 19/24 anonim ***** válasza:

Én a helyedben összejönnék vele, ha tényleg nem csak "legyen már valakim" alapon megy , hanem szereted, akk le sz@rd hogy kinek mi a véleménye a suliban rólatok.

Szex nélkül nem büntetendö, semmiképpen .

Ha hamarabb tölti a 14-et mint te a 18-at akk a szülinapodig full szabad a pálya, de ahogy nagykoru leszel utna az ö 18adik szülinapjáig megrontásnak minösül, de nem hivatalból üldözendö.Magyarul, hacsak valami jóakaró be nem perel érte, akk nincs baj.

2011. dec. 17. 05:18
 20/24 anonim ***** válasza:
Jog szerint: 14 éven alulit nem dughat csak fiatalkorú, 12 éven alulit senki. 14+ os személyt pedig bárki dughat, akár egy csöves is (ha mindkét fél akarja). Szóval 17 évesen dughatsz 13 éves csajt :)
2011. dec. 17. 09:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!